شعار سال
شنبه 06 بهمن 1403
  • 1396/10/24 - 11:06
  • - تعداد بازدید: 3770
  • - تعداد بازدیدکننده: 133
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم در مصاحبه با ایرنا خبر داد:

9 هزار و 978 بانوی قمی آموزش های مهارتی را فرا گرفتند

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه 9 هزار و 978 بانوی قمی آموزش های مهارتی و فنی را فرا گرفتند.

 


مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه 9 هزار و 978 بانوی قمی آموزش های مهارتی و فنی را فرا گرفتند.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم، احمد عطارنیا، در گفتگو با خبرنگار ایرنا در تشریح عملكرد آموزشي این اداره کل در حوزه بانوان در 9 ماهه سال جاری بيان داشت: این اداره کل در بخش دولتی از ابتدای سال 1396 تاکنون توانسته است 4 هزار و 113 نفر از بانوان را در دو مرکز ويژه بانوان، دو مركز دو منظوره، جوار دانشگاه، صنایع و صنوف، شعب شهری، روستاها، ندامتگاه ها و کارآموزی در محیط کار واقعی تحت پوشش آموزش هاي فني و حرفه  اي قرار دهد.


وی با اشاره به تعدد آموزش های مهارتی در بیش از 90 حرفه در مراکز دولتی افزود: این آموزش ها در رشته هايي نظير کیف دوز، حکاکی روی چرم، کاربر گیاهان دارویی، پرورش قارچ دکمه ای، تولید میوه خشک در منزل، قالی باف تابلویی، برنامه نویس Linux، روبان دوز، خوشنویسی روی سنگ های قیمتی، مهارت تشکیل تعاونی، گوهر تراش، مهندسی در توسعه وب، مونتاژ کار نگین های پایه دار و فلزات، توسعه دهنده WEB با PHP ، مدیر سرویس دهنده های مایکروسافت، سرمه دوز سنتی و … ارائه می شود.


عطارنیا افزود: در همین راستا  2 هزار و 681 نفر از بانوان استان در قالب 381 هزار و 338 نفر ساعت در کارگاه های ثابت شهری، 103 نفر در قالب 5 هزار و 968 نفر ساعت در دوره های پیشرفته جوار دانشگاهی، 665 نفر در قالب 91 هزار و 433 نفر ساعت در شعب شهری و 107 نفر در قالب 4 هزار و 105 نفر ساعت در دوره های آموزشي صنايع و صنوف در دوره های مهارتی شرکت کردند.


وي اظهار داشت: در بخش آموزش بانوان روستايي نيز 34 هزار و 460 نفر ساعت دوره آموزش روستایی برای بانوان استان قم برگزار شده است كه در آن 223 نفر از زنان روستايي در رشته هایی نظیر: امور اداری، صنایع دستی(بافت)، طراحی و دوخت و کشاورزی (امور باغی و زراعی) موفق به اخذ گواهينامه گرديده اند.


عطارنیا همچنين از 3100 نفر ساعت آموزش جهت 20 نفر از بانوان در رشته های صنایع دستی (دوخت های سنتی، طلا و جواهر سازی)، صنایع نساجی و طراحی و دوخت در ندامتگاه هاي استان قم طی 9 ماهه گذشته خبر داد.


وی از آموزش 95 نفر از بانوان در قالب 4 هزار و 750 نفر ساعت در سکونتگاههای غیررسمی و 142 نفر از بانوان در قالب 23 هزار و 368 نفر ساعت بصورت کارآموزی در محیط کار واقعی خبر داد.


مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان قم اعلام كرد: همچنين 5 هزار و 865 نفر از بانوان اين استان در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای از آموزش هاي مهارتي در 206 آموزشگاه در 23 رشته از قبیل: امور مالی و بازرگانی، عمران، فناوری اطلاعات، ایمنی و بهداشت، طراحی و دوخت، مراقبت زیبائی، هنرهای تجسمی و هنرهای تزئینی در قالب 138 حرفه آموزشی در 9 ماهه سال جاری بهره مند شده اند.


عطارنیا در پایان افزود: کسب مهارت و شرکت در دوره‌های آموزشی بهترین راهکار اشتغال بانوان در جامعه و حضور فعال این قشر در عرصه فعالیت های اجتماعی بوده و مهارت‌آموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان در جامعه می‌تواند بهره‌گیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد و اگر فرد، در گذشته آموزش های لازم را دیده باشد، نیل به اهداف در مدت زمان کمتری صورت خواهد پذیرفت.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 71846
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب