شعار سال
پنجشنبه 04 بهمن 1403
  • 1397/01/29 - 10:39
  • - تعداد بازدید: 2733
  • - تعداد بازدیدکننده: 154
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در سال گذشته صورت گرفت:

66 هزار و 871 نفر - ساعت آموزش در يگان هاي نظامي و انتظامي استان قم برگزار شد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم از برگزاری 66 هزار و 871 نفر- ساعت آموزش در يگان هاي نظامي و انتظامي اين استان در سال 1396خبر داد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم از برگزاری 66 هزار و 871 نفر- ساعت آموزش در يگان هاي نظامي و انتظامي اين استان در سال 1396خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم، احمد عطارنیا، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای اين استان با اعلام این خبر افزود: در سال گذشته 66 هزار و  871 نفر - ساعت آموزش براي یک هزار و 457 نفر از سربازان در 83 دوره در قالب 21 حرفه و در رشته هایی مانند: برق ساختمان، پیرایشگر مردانه، قطعه شناسی خودرو، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی و ... در واحد هاي سپاه پاسداران، نيروی انتظامی و ارتش استان برگزار شد.


وی با مقایسه عملکرد آموزشی سال 1396 نسبت به سال 1395 در آموزش سربازان وظیفه افزود: در سال 1395 تعداد 696 نفر از سربازان در قالب 33 هزار و 296 نفر - ساعت از آموزش های مهارتی بهره مند شدند که این آمار در سال 1396 با افزابش دو برابری به یک هزار و 457 نفر در قالب 66 هزار و 871 نفر - ساعت رسید.


عطارنیا گفت: بر اساس تجربیات و نظرسنجی های سال های گذشته و هماهنگی و جلسات متعدد با فرماندهان یگان های مورد نظر، برنامه ریزی دقیقی در جهت زمانبندی و تنوع مهارت ها در مقاطع مختلف سال براي سربازان صورت می گیرد که زمینه ساز استفاده بهینه آنها از طول مدت سربازی و دوره های مهارتی می شود.


وی با اشاره به اینکه آموزش در پادگان ها با هدف افزایش مهارت های فنی و حرفه ای سربازان و در مسیر زمینه سازی برای اشتغال آنان پس از اتمام خدمت مقدس سربازی در سه حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی به سربازان ارائه می شود اظهار داشت: پس از پایان دوره های مهارتی و انجام آزمون، گواهینامه مهارت به سربازان وظیفه اعطا می شود.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم، پادگان را بستر و فرصتی مناسب برای کسب مهارت و هموار شدن مسیر اشتغال سربازان دانست و بیان داشت: باید در این فرصت با ارایه آموزش های مهارتی مورد نیاز زمینه اشتغال سربازان وظیفه و ارتقای مهارت آنها را فراهم سازیم که این کار موجب توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کار خواهد شد.


وی یکی از دغدغه‌های اصلی کشور را فقدان مهارت در جوانان که سبب افزایش بیکاری آنان پس از خدمت سربازی می‌شود، اظهار کرد و افزود: بالاترین رسالت فنی و حرفه‌ای فراهم کردن بسترهای ایجاد اشتغال و ورود نیروی جوان به دنیای کار با ارائه آموزش های مهارتی است.


در پایان عطارنیا عنوان کرد: از سال گذشته بر اساس تفاهم نامه منعقده فی مابین ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر است برای مهارت افزایی و تسهیل اشتغال سربازان وظیفه نیروهای مسلح سالانه 100 هزار نفر از سربازان در سطح کشور از آموزش های فنی و حرفه ای برخوردار شوند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 73286
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب