شعار سال
یکشنبه 27 آبان 1403
  • 1401/09/15 - 14:20
  • - تعداد بازدید: 220
  • - تعداد بازدیدکننده: 218
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر

650 حرفه در راستای مهارت آموزی جوانان در استان بوشهر ارائه شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر:
650 حرفه در راستای مهارت آموزی جوانان در استان بوشهر ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: بر اساس سند مهارت آموزی استان و در جهت ایجاد فرصت های شغلی جدید بر اساس ظرفیت های منطقه ای در سال جاری، بیش از 650 حرفه در کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای به فراگیران ارائه شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی استان بوشهر، عبدالمجید دراهکی در نشست با امام جمعه خورموج با اشاره به ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در 15 مرکز دولتی و 250 آموزشگاه آزاد اظهار داشت: مهارت‌آموزی به عنوان راهگشای اشتغال، نقشی مهم در حل مشکلات جوانان و توسعه استان دارد.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، تربیت نیروی کار موردنیاز در بخش‌های مختلف جامعه و افزایش توانایی نیروی جوان و متخصص است، اضافه کرد: اهتمام به مهارت‌آموزی و توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای، بهترین راهکار برای توسعه این استان و به خصوص شهرستان دشتی است که از این طریق می‌توان، نقش بسزایی در کمک به حوزه‌های مختلف: از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایفا کرد.
دراهکی از جذب بیش از ۵۰ درصدی مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دشتی در بازارکار، خبر داد و گفت: با رهگیری  رصد اشتغال مهارت آموختگان در این استان، بیش از ۵۰ درصد مهارت آموختگان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دشتی که مهارت و حرفه آموزشی را فرا گرفته اند، جذب بازارکار شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به مصوبه هیات دولت، مبنی بر اشتغال 50 درصدی نیروهای بومی در منطقه پارس جنوبی، اظهار کرد: در این منطقه، بیش از 100 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده و این درحالی است که طرح‌های مهم دیگری از جمله 18 مجتمع پتروشیمی در این منطقه در دست ساخت است و با این ظرفیت، زیبنده نیست، مردم ساکن در جوار این تأسیسات، دچار مشکلات اقتصادی، معیشتی و اشتغال‌ باشند و باید برای توسعه اشتغال پایدار بر اساس نیاز صنعت جوانان استان بوشهر، مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گیرند.
دراهکی به ظرفیت های اقتصادی روستاهای استان اشاره کرد و افزود: با همکاری شوراهای اسلامی و دهیاران ۲۵۰ حرفه متناسب بازارکار روستاهای استان بوشهر، شناسایی و برنامه آموزشی آنها تدوین و اجرایی شده است.
وی با تأکید بر نقش مهم مهارت در جهش تولید با مرجعیت آموزش فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: تضمین اشتغال مهارت دیده‌ها، یکی از برنامه‌‌ها است؛ دراین راستا 64 درصد از حرفه‌آموزان در منطقه پارس جنوبی مشغول به کار شده‌اند و دیگر مهارت‌آموزان هم براساس توانمندی خود کسب و کار راه انداخته‌اند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر از افزایش 150 درصدی تعهدات آموزش فنی و حرفه‌ای در حوزه توانمندسازی نیروی ماهر در استان بوشهر، خبر داد و اضافه کرد: نگاه توسعه‌ای و تخصصی برای هدفمندسازی آموزش‌های مهارتی در سطح استان شکل گرفته و امیدواریم با حمایت همه جانبه مسئولان، شاهد بهره‌مندی مردم از آثار خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در این حوزه باشیم.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 93950
کلمات کلیدی
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب