رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
10 درصد جمعیت استان ایلام زیر چتر مهارت قرار میگیرند
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در شورای مهارت استان ایلام اعلام کرد: 10 درصد جمعیت استان زیر چتر آموزشهای مهارتی متناسب با علاقه خود قرار میگیرند.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، در شورای مهارت استان ایلام اعلام کرد: 10 درصد جمعیت استان زیر چتر آموزشهای مهارتی متناسب با علاقه خود قرار میگیرند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هاشمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در هفدهمین سفر استانی خود، در شورای مهارت استان ایلام که با حضور قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام 4 تیرماه سال جاری در محل استانداری تشکیل شد، حضور یافت.
بنا براین گزارش، هاشمی با تأکید بر اینکه زمان آن فرارسیده که به پیوست نیروی انسانی ماهر توجه کنیم تا سرمایههای اجتماعی را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه استان ایلام میرود که قطب شود، تصریح کرد: این استان میتواند منطقه انرژی نو شود و با توجه به قرابت آن با کشور عراق و تبادل کالا میتواند از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کند.
دپارتمان مهارت مرزی در مهران در آینده ای نزدیک راه اندازی می شود
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راهاندازی دپارتمان مهارت مرزی در شهرستان مهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این دپارتمان شرایط لازم را برای بهرهمند شدن از آموزش های مهارتی برای مرزنشینان فراهم خواهد کرد.
هاشمی از اجرای عدالت آموزشی و مهارتی برای 5 استان درگیر در دوران جنگ تحمیلی خبر داد و اظهار داشت: امروز مفهوم سواد متفاوت شده و میتوان گفت کسی سواد دارد که توانمند و ماهر باشد و بتواند زمینه ساز یک تغییر و تحول باشد، چرا که امروز 55 درصد کارآموزان فنی و حرفهای فارغالتحصیلان دانشگاهها هستند.
وی با استقبال از پیشنهاد رئیس دانشگاه ایلام مبنی بر تاسیس مراکز مشاوره شغلی و دپارتمان بازاریابی، بیان کرد: آموزش کشاورزان، روستائیان و عشایر در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفه ای است چرا که آموزش این گروه و دیگر اقشار مولد زمینه تحقق شعار جهش تولید را فراهم میکند.
در ادامه هاشمی با بیان اینکه 10 درصد جمعیت استان زیر چتر آموزشهای مهارتی متناسب با علاقهی خود قرار میگیرند، تصریح کرد: ساز و کار این مهم در استان مورد بررسی قرار بگیرد تا این آموزشها آغاز شود.
معاون وزیر کار فزود: بر اساس برنامه، استان ایلام میزبان برخی از مسابقات مقدماتی المپیادهای جهانی مهارت میشود و ادامه داد: برنامه مهارت دوگانه (آموزش- کار) را در کشور آغاز کردهایم به این معنا که در مراکز صنعتی و شرکت های بزرگ زمینه آموزش نیروی انسانی مورد نیاز آنان فراهم می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید بیش از پیش به تنوع در بازار بیندیشیم و این باور را در جامعه بوجود آوریم که برای کارآفرینی مهارت نیاز است و دوران استخدام صرفا مبتنی بر مدرک دانشگاهی به پایان رسیده است.
هاشمی تصریح کرد: شیوع کرونا بیش از پیش اهمیت موضوعاتی مانند تجارت الکترونیک را برای ما مشخص کرده که این موارد و نیازهای روز از راه کسب مهارت به دست میآیند و هنوز در جامعه نیروی کار ماهر در این زمینه نداریم.
نظر دهید