شعار سال
چهارشنبه 26 دی 1403
  • 1400/03/08 - 14:00
  • - تعداد بازدید: 3132
  • - تعداد بازدیدکننده: 269
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرد؛ وبینار آموزشی مهارت های تاب آوری روانشناختی در بحران کرونا

داود ناصری امید، در آیین افتتاح وبینار آموزشی مهارت های تاب آوری روانشناختی در بحران کرونا، بر ایجاد راهکارهای نوین در دوران کرونا و تبدیل تهدید به فرصت تأکید کرد.

 داود ناصری امید،مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آیین افتتاح وبینار آموزشی مهارت های تاب آوری روانشناختی در بحران کرونا، بر ایجاد راهکارهای نوین در دوران کرونا و تبدیل تهدیدها به فرصت ها تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، وبینار آموزشی مهارت های تاب آوری روانشناختی در دوران کرونا در چهار محور: تاب آوری از نگاه روانشناسی منابع انسانی، مدیریت فضای خانه در دوران کرونا، تاب آوری در بحران کرونا و راه کار های مراقبت از کودکان در بحران کرونا ویژه کارکنان سازمان و خانواده های آنان در سراسر کشور، امروز شنبه ۸ خرداد در سازمان برگزار شد.


بنابراین گزارش، ناصری امید، با اشاره به اینکه مسئله کرونا و سلامت روان، دغدغه ای است که ذهن همه را درگیر کرده، گفت: کرونا نه تنها ضررهای جانی و مالی زیادی را به همراه داشته، بلکه بیشترین تاثیر منفی را بر سلامت روان افراد گذاشته است و میزان افسردگی در جامعه را افزایش داده است.


وی افزود: ایجاد مشکل در روند عادی زندگی، همراه با استرس وتنش بوده و فشار روانی و علائم پریشانی نیز از عوارض این ویروس منحوس در جامعه است.


ناصری امید، تصریح کرد: این ویروس به خاطر ناشناختگی توانسته است  نگرانی مضاعف و ترس را در میان عموم مردم ایجاد کرده و قدرت تاب آوری آنان را کاهش دهد.


مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان بیان کرد: در سال های گذشته نیز با اپیدمی بیماری هایی مثل سارس یا ابولا مشکلات روان شناختی همانند افسردگی، اضطراب و وسواس در میان مردم ایجاد شد که کرونا نیز از این قاعده مستثنی نیست.


ناصری امید در خصوص راه های مقابله با کرونا گفت: کرونا و سلامتی روانی فرصتی است برای انجام کارهای عقب افتاده و اوقات زیادی در منزل که از آن به عنوان دورکاری یاد می شود  باید به عنوان فرصتی طلایی برای خلق ایده و کارهای جدید تبدیل شود.


وی افزود: اگر خود را با شرایط جدید تطبیق دهیم کرونا می تواند فرصت مناسبی برای رشد در فضای مجازی و ایجاد بسترهای لازم برای آن باشد.


هاجر خواجه بولاقی، مشاور رئیس سازمان در امور زنان و خانواده گفت: در دورانی که میهمان ناخوانده قرن، هستی را نشانه گرفته، خانه ها تنها پناهگاه ساکنین جهان شده است و ارتباطات، فعالیت های شغلی و شخصی با بیشترین حضور تک تک اعضای خانواده در خانه کاهش پیدا کرده است.


وی افزود:  ضرورت تامین گوشی های همراه برای کودکان و نوجوانان برای تحصیل مجازی و اضطراب های ناشی از بیکاری، فقر، بیماری و مرگ نزدیکان این تلنگر را به جهانیان می زند که  مدیریت خانواده ای که فضای مجازی و گوش های همراه، تک تک اعضای آن را به غار تنهایی خود فرو برده و کمترین سهم فعالیت خانواده، صحبت ها ، تفریحات و ارتباطات جمعی است.


در ادامه خواجه بولاقی بیان کرد: باید به گونه ای دیگر به مسایل نگاه کرد و این نگاه متفاوت، کنش ها و واکنش های متفاوتی را می طلبد. از سویی بر هیچکس پنهان نیست که ویروس کرونا همزمان با تهدیدات آسیب زا فرصت های فراوانی را به ارمغان آورده است که می توان با مدیریت هوشمند از این فرصت ها بهره گرفت.


مشاور رئیس سازمان در امور زنان و خانواده گفت: در مرکز روانشناختی تخصصی روان رستا، در رویداد 21 روزه تاب آوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در بحران کرونا که از یکم خرداد ماه سالجاری آغاز شده است در کنارتان هستیم تا شما و خانواده معززتان با کمترین آسیب ها از تهدیدات این دوران سخت و دلهره آور عبور و از فرصت های آن بهره مند شوید .


شایان ذکر است این وبینار به همت حوزه امور زنان و خانواده سازمان و با همکاری موسسه روانشناسی کلینیک روان رستا برگزار شد.



  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 86276
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب