مشارکت بالای خیرین منطقه در تجهیز کارگاههای آموزشی مرکز آموزش فنی وحرفهای بیارجمند
با هدف ترویج و توسعه فرهنگ مهارتآموزی و ایجاد اشتغال در منطقه محروم بیارجمند، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان به همراه رئیس مرکزآموزش فنی وحرفهای بیارجمند با خیرین این منطقه محروم دیدار و گفتگو کرد
با هدف ترویج و توسعه فرهنگ مهارتآموزی و ایجاد اشتغال در منطقه محروم بیارجمند، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان به همراه رئیس مرکزآموزش فنی وحرفهای بیارجمند با خیرین این منطقه محروم دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشر به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، خیرین منطقه محروم بیارجمند که در شرقیترین نقطه استان سمنان واقع شده است به دعوت مرکز آموزش فنی و حرفهای بیارجمند،به همراه مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان از کارگاهها و تجهیزات این مرکز بازدید و در جریان چالشها و کمبودهای آموزشی این مرکز قرار گرفتند.
حجت الاسلام احمدی امام جمعه بیارجمند پیش از بازدید از کارگاهها در نشستی که با حضور خیرین و نمایندگانی از شورای شهر منطقه و نیز رئیس بنیاد علوی شهرستان شاهرود برگزار شده بود ضمن تقدیر از علیرضا باقری رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای بیارجمند گفت: مرکز آموزش فنی و حرفهای بیارجمند در سال 79 به سفارش مقام معظم رهبری در این منطقه ساخته شد تا اشتغالآفرینی کند و اکنون با نیازسنجی آموزشی، به ارائه آموزشهای مهارتی مورد نیاز منطقه میپردازد و نقش بسیار موثری در اشتغالزایی جوانان این منطقه و روستاهای اطراف دارد .
امام جمعه بیارجمند خاطرنشان ساخت: دانش بنیانی ما از چاههای نفت ما مهمتر است و مقام معظم رهبری نیز با نامگذاری سال به این عنوان، بر اهمیت بیش از پیش آن تاکید کردند و بر همین اساس اهمیت فنی و حرفهای از کلاسهای درس خشک و خالی بالاتر است زیرا دانش عملی را به فرزندان ما آموزش میدهد و دانش بنیان است.
حجت الاسلام احمدی در ادامه یادآور شد: ما آمادهایم که دست فنی و حرفهای را در مهارتآموزی و اشتغال آفرینی دانش بنیان بگیریم و از خیرین نیز درخواست داریم به این حوزه توجه ویژهای داشته باشند.
سید حسین شاهچراغ مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به تصویب قانون نحوه کمک اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، اظهار داشت : این قانون با هدف گسترش و بهسازی مهارتآموزی و فراهم نمودن زمینههای ایجاد اشتغال پایدار در کشور در 11 آبانماه سال 1400 در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در آذرماه توسط ریاست جمهوری ابلاغ شده است.
وی افزود: فنی و حرفهای بر اساس همان مثل حکیمانه معروف، ماهیگیری را به افراد یاد میدهد تا نیاز خود را تامین کنند و از خیرین محترم منطقه نیز درخواست داریم با این نگاه، دست فنی و حرفهای را در این منطقه محروم بگیرند تا با فراهم نمودن زمینههای ایجاد اشتغال از طریق اشتغالپذیر پرورش دادن مهارت آموختگان، ضمن تولید ثروت، از مهارجرت بیرویه نیز پیشگیری شود.
شایان ذکر است در پایان این نشست، خیرین حین بازدید از کارگاههای آموزشی، میزان حمایت مادی خود را در راستای بهسازی تجهیزات و مواد مصرفی آموزشی به مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان اعلام نمودند.
نظر دهید