فرماندار شهرستان بوشهر: کسب مهارت در فنی و حرفهای، اصل کلید اقتصاد مقاومتی
فرماندار شهرستان بوشهر گفت: میزان بیکاری در میان کسانی که از مهارت فنی برخوردارند بسیار پایین است، بنابراین برای مقابله با این معضل باید به آموزش و افزایش مهارت در بین جوانان توجه بیشتری داشته باشیم.
فرماندار شهرستان بوشهر گفت: میزان بیکاری در میان کسانی که از مهارت فنی برخوردارند بسیار پایین است، بنابراین برای مقابله با این معضل باید به آموزش و افزایش مهارت در بین جوانان توجه بیشتری داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر، صالح رحیمی در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 3 بوشهر به مناسبت هفته ملی مهارت با بیان اینکه فنی و حرفهای در حل مساله اشتغال جوانان، افزایش مهارت و کاهش بیکاری از تاثیرگذارترین نهادها است،افزود: بخش مهمی از بیکاری استان بوشهر میتواند با ارائه خدمات مهارتی فنی و حرفه ای رفع شود.
وی ضمن گرامیداشت هفته ملی مهارت تاکید کرد: يكي از مشكلات جدي جامعه در ايجاد كسب و كار، نبود مهارت هاي فني و فرهنگ مهارت آموزي است و بايد بستر فعاليت آموزشگاه هاي فني و حرفه اي فراهم شود.
رحیمی با بیان اینکه تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی وکاهش بیکاری در استان بوشهر حمایت از فنی وحرفه ای است، اضافه کرد: هفته ملی مهارت فرصتی برای ترویج فرهنگ آموزش های فنی و حرفه ای است.
فرماندار بوشهر به نقش وجایگاه فنی وحرفه ای اشاره کرد وگفت: فنی وحرفه ای در شهرستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است ودر جامعه های در حال پیشرفتی مثل ایران فنی وحرفه ای به عنوان متولی آموزش ومهارت می تواند نقش بسزایی در کاهش آمار بیکاری ورونق اشتغال باشد.
رحیمی به اهمیت مهارت آموزی و گسترش مهارت و ارتباط تنگاتنگ مهارت آموزی با اقتصاد و تاثیر آن در رشد و شکوفایی و استقلال کشور اشاره کرد و اظهار داشت: اگر از ابتدا رویکرد آموزش تحصیلی، مهارت افزایی بود، امروزه با حجم زیاد فارغ اتحصیلان بیکار مواجه نبودیم، چرا که بهترین و کاربردیترین مهارتهایی که امروزه میتواند به دانش آموزان در مدارس آموزش دهند، مهارتهایی است که توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای ارائه می شود، که بسیار جنبه کاربردی برای جوامع امروزی دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر نیز با اشاره به اینکه مهمترین عنصر ایجاد اشتغال نیروی انسانی کارآمد و ماهر است، اظهار داشت: نیروی انسانی میتواند در چرخه اقتصادی نقش زیادی ایفا کند و در امر تولید تأثیرگذارترین کمک را انجام دهد.
عبدالمجید دراهکی توانمندی و کسب مهارت را لازمه اثربخشی نیروی انسانی دانست و افزود: هدف مراکز آموزش فنی و حرفهای تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر در تمامی بخش ها بخصوص بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات از طریق دورههای آموزشی برابر استانداردهای آموزشی در کارگاههای مجهز و با حضور مربیان مجرب است ، که در این راستان کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای نیاز به بروزرسانی تجهیزات دارند.
وی تاکید کرد: نگاه مثبت به آموزش های فنی و حرفه ای پشت میز نشینی و بیکاری جوانان را از بین می برد.
نظر دهید