رضا احمدی، مدیرکل دفتر سنجش و صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:
کیفی سازی، بهبود وضعیت وکارایی بیشتر از مهمترین رویکردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حوزه سنجش و صلاحیت حرفه ای است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، نشست تخصصی کارکنان اداره سنجش و ارزشیابی، آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با حضور رضا احمدی، مدیرکل دفتر سنجش و ارزشیابی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، رضا اختیار وکالتی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان، محمدرضا کیان، معاون آموزش و پژوهش و برنامهریزی، علی مسگر عصر، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی استان، روسای ادارات و مراکز آموزش فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد.
رضا اختیار وکالتی، در این نشست ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر، آزمون، سنجش و تعیین صلاحیت حرفه ای را جزو ارکان اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برشمرد و خاطر نشان ساخت: ماموریت نهایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای بحث آزمون، سنجش و تعیین صلاحیت حرفه ای است.
وی در ادامه افزود: آزمونها باید به نحو احسن و در سلامتی کامل و با استفاده از فناوریهای روز انجام شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی، ادامه داد: استفاده از فنآوری اطلاعات و هوش مصنوعی منجر به سلامت آزمونها خواهد شد و نیز، اجرای دورههای آموزشی ویژه آزمونگران منجر به افزایش کیفیت آزمونها می شود.
علی مسگر عصر، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی استان، نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد این حوزه در ارتباط با گروههای هدف، آزمونهای اصناف، مراکز ثابت و سیار شهری، بحث اجرای آزمون های استخدامی سایر دستگاههای استان، تقویت بانک سوال (کتبی و پروژه های عملی)، افزایش کارگاههای سنجش در 9 ماهه سال جاری ارائه نمود.
محمدرضا کیان، معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی استان، نیز دراین نشست با اشاره به حجم بالای آزمونهای آنلاین و عملی خاطر نشان کرد: بخش اعظم کارگاههای آموزشی مراکز به آزمون اختصاص یافته است و بهتر است از تعهدات آموزشی تفکیک شود.
وی ادامه داد: برای اخذ آزمونهای عملی (پروژه محوری بهترین نوع آزمون) است.
رضا احمدی، مدیر کل دفتر سنجش و صلاحیت حرفه ای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این نشست، ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در استان آذربایجان شرقی، در حوزه سنجش و تعیین صلاحیت حرفه ای افزود: همه تلاش ما در حوزه سنجش و صلاحیت حرفه ای کشور، ساختارمند کردن آزمونها است.
ایشان ادامه داد: براین اساس برقراری سیستم آزمون ادواری یکی از وظایف مرکز سنجش سازمان است و نیز سامانه محاسبه حقالزحمه آزمونگران را در دست اقدام داریم.
وی ابراز امیدواری کرد: برای بحث نظارت در مراحل استانداردنویسی هستیم و در حال آمادهسازی محتوا می باشیم.
احمدی، با اشاره به وجود مشکلات موجود درخصوص پورتال سازمان تصریح نمود: درحال پیادهسازی پورتال جدید با رویکردی منعطف و مستقل هستیم.
ایشان همچنین افزود: از تمامی ظرفیتهای آزمون در کارگروه تجزیه و تحلیل سیستم در ستاد سازمان استفاده خواهیم کرد و درخصوص ممیزی، تعیین و شرایط ارزیابی دوره آزمونگران توضیحات لازم را ارائه نمود.
در این نشست، روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه آزمون ارائه کردند.
نظر دهید