تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر منعقد شد
تفاهمنامه همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با هدف ارتقای شایستگیهای حرفهای دانشآموختگان دانشگاهی و با رویکرد رفع نیاز بازار کار منعقد شد.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر با هدف ارتقای شایستگیهای حرفهای دانشآموختگان دانشگاهی و با رویکرد رفع نیاز بازار کار منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر، عبدالمجيد دراهكي، مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، در آئین انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه علمی و کاربردی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اظهار داشت: هدف از امضای این تفاهم نامه توانمند سازی دانشجویان در راستای کسب مهارت های لازم مورد نياز بازار كار است و همچنين رویکرد ما ترويج فرهنگ مهارت آموزی با یک نیازسنجی درست در راستای توانمند سازی دانشجویان درجهت جذب در بازار کار می باشد.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي بوشهر، با تاکید بر اهمیت توانمندسازی مهارتی نیروی انسانی اظهار کرد: توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز استان به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه ای، نیاز سنجی، تدوین و بازنگری استانداردهای آموزش شغل و شایستگی های حرفه ای، همگرایی پژوهش های کاربردی در حوزه مهارت های فنی و حرفه ای و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک با اولویت پایان نامه های تحصیلی دانشجویان و نوسعه همکاری های علمی پژوهشی و مهارتی با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های طرفین در راستای تقویت شایستگی های عمومی، تخصصی و فنی گروه های از مهمترين اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.
دراهكي، با بیان اینکه رویکرد جلب حمایت و تعامل با دستگاهها و مجموعههای تاثیرگذار از اهداف اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است، گفت: این تفاهمنامه شامل همکاری مشترک بین دو مجموعه بزرگ و تاثیرگذار آموزشي در استان بوشهر است.
وی، با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی به واسطه دارا بودن ظرفیتهای خیلی خوب علمی، آموزشی و پژوهشی میتواند درخصوص توسعه مهارت و اشتغال تأثیرگذار باشد تصریح کرد: با پیوند آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه ها، تحولی بزرگ در حوزه ی مهارت آموزی در استان بوشهر رقم خواهد خورد.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي بوشهر، آموزش های مهارتي را حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت دانست و گفت: ما به عنوان مسئولين حوزه آموزش هاي مهارتي موظف هستیم تا زمینهی کسب مهارت و توانمندسازی دانشجویان را فراهم نمائیم، ازاینرو دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بهترین مکان برای کسب مهارت افزایی و توانمند سازی هستند.
شبير اشكپور مطلق، رئيس دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان بوشهر، نيز بر اهمیت آموزش و مهارت آموزی فنی و حرفه ای به عنوان یک مکمل در کنار آموزش های نظری دانشجویان تاکید كرد و گفت: مهارت آموزی برای دانشجویان بسیار حائز اهمیت است چرا که دانشجویان مباحث نظری را به خوبی فرا می گیرند ولی در عملیاتی کردن این مباحث نیاز به مهارت آموزی دارند که این مهم با همکاری دانشگاه و مجموعه آموزش فنی و حرفه ای در راستای حل معضل بیکاری دانش آموختگان دانشگاه بسیار مفید و موثر است.
شبير اشكپور مطلق، حركت در مسیر توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی را نیاز ملی دانست و افزود: بالا بودن نرخ فزاینده بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی، بیانگر نداشتن مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار در این قشر است.
وي مهارت آموزی در کنار آموزش در دانشگاه علمي و كاربردي را هدایت به طرف چرخه تولید دانست و اضافه كرد: اگر تخصص فني و حرفه اي با امکانات و ظرفیتهای بالای دانشگاه همراه شود، تحول عظیمی در حوزه مهارتآموزی رقم خواهد خورد.
رئيس دانشگاه جامع علمي و كاربردي بوشهر، با تاکید بر لزوم ایجاد شغل برای دانش آموختگان دانشگاهی، کمک به حل مسائل روز جامعه و رفع نیازهای آن بوسیله نیروی تربیت شده متخصص و ماهر، ابراز امیدواری کرد: انعقاد این تفاهم نامه منجر به اعتلای اهداف فرهنگی، علمی و عملی در سطح استان بوشهر و کشور شود.
نظر دهید