برای اولین بار به همت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در کشور اجرا شد: برگزاری مسابقات آزاد مهارت طراحی و ساخت کفش چرمی زنانه
مسابقات آزاد مهارت طراحی و دوخت کفش چرمی زنانه روز جمعه به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان برگزار شد.
مسابقات آزاد مهارت طراحی و دوخت کفش چرمی زنانه روز جمعه به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان همدان؛ ظاهر پورمجاهد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، در بازدید از مسابقات مهارت آزاد کشوری با موضوع طراحی و ساخت کفش چرم و چرم صنعتی زنانه که در محل کارگاه تولیدی کفش آرمینا برگزار شد، گفت: از جوانان دعوت میکنیم آموزشهای فنی و حرفهای را در صنعت چرم از طریق آموزش فنی و حرفهای، آموزشگاهها و کارگاههای تولیدی بیاموزند و مطمئن باشند پس از کسب مهارت می توانند جذب بازار کار شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، هدف از برگزاری مسابقه ملی مهارت کشوری در صنعت چرم را الگوسازی برای جوانان جهت اشتغال در این صنعت خواند.
پورمجاهد افزود: این افتخار استان همدان است که ما میزبان استانهای مختلف و گروه های مختلف کاری هستیم، در این مسابقه در یک رقابت تنگاتنگ، سه گروه به عنوان برگزیدگان انتخاب خواهند شد و جوایزی را دریافت خواهند کرد، ضمن احترام به زحمات استانهای دیگر، استان همدان در حوزه کیف و کفش و چرم از استانهای برجسته است، از مردم عزیز کشورمان دعوت میکنم از محصولات کشور خودمان استفاده کنند.
معاون اقتصادی استانداری همدان، ادامه داد: با توجه به سابقه همدان در صنعت چرم که وجود محلهای به نام چرمسازی آن را تایید میکند و وجود افراد ماهر در این حوزه، همدان در این صنعت جایگاه ویژهای دارد. صنعت چرم همدان، آینده بسیار خوبی دارد، مجدد تاکید میکنم تمام دستگاههای اجرایی مرتبط مثل آموزش فنی و حرفه ای، سازمان صمت و دیگر دستگاهها باید تولیدکنندگان این حوزه را حمایت کنند.
وهب مختاران، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان، در بازدید از روند برگزاری این مسابقات گفت: در این مسابقات از تمام استانهای دارای ظرفیت در صنعت چرم شرکت کردند. داوران بسیار خوبی در سطح کشوری و بین المللی (از کشور ترکیه) داوری این مسابقات را برعهده دارند.
مختاران خاطرنشان کرد: مسابقات ملی مهارت، مرجعی برای گزینش نخبگان این عرصه و سنجش سطح مهارتی کشور در مقایسه با جهان است.
وی افزود: اتحادیه کیف و کفش و چرم استان همدان، شرکت شهرکهای صنعتی و تولیدکنندگان استان، شرکای اجتماعی ما در این رویداد و المپیاد هستند، چرم در استان همدان ظرفیت بسیار خوبی دارد و اشتغال قابل توجهی در حدود 5 هزار و 400 نفر در حدود 710 واحد تولیدی را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان، هدف از برگزاری مسابقههای ملی مهارت را شناسایی نخبگان مهارتی و استفاده از ظرفیت آنها در راستای پیشبرد هدفهای اقتصادی، اشاعه فرهنگ مهارت آموزی، توسعه و ترویج گفتمان مهارت در بین جوانان، ارتقای سطح استاندارد سرفصلهای آموزشی، ایجاد فرصت مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و حرفهای ذکر کرد.
در حاشیه این مسابقات علی اژدرکش، رییس انجمن چرم ایران، که به عنوان داور مسابقات حضور داشت، بیان کرد: تلفیق هنر، دانش و مهارت نیاز امروز کشور ما در جهت رسیدن به اشتغال پایدار و مولد است.
نظر دهید