شعار سال
چهارشنبه 03 بهمن 1403
  • 1400/03/08 - 21:44
  • - تعداد بازدید: 1250
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با هدف ایجاد مراکز آموزشی بین کارگاهی و جوار کارگاهی در کارخانجات و صنایع استان کرمانشاه برگزار شد

جلسه ای با حضور مدیران کل آموزش فنی و حرفه ای و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در محل خانه صنعت و معدن واقع در شهرک صنعتی بیستون تشکیل شد.

 


جلسه ای با حضور مدیران کل آموزش فنی و حرفه ای و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان در محل خانه صنعت و معدن واقع در شهرک صنعتی بیستون تشکیل شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، در راستای ارائه آموزش های مهارتی و تسهیل دسترسی به این آموزش ها برای کارکنان صنایع و اتحادیه ها و ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صاحبان صنایع و صنوف درکنار محل اشتغال خود می توانند با دریافت مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای ، اقدام به تاسیس و راه اندازی مراکز آموزشی جوار و بین کارگاهی کنند.


در این جلسه یاور محمدی، مدیر کل استان گفت : سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و به تبع آن؛ این اداره کل به موجب ماده ۱۱۰ قانون کار، ملزم شده است تا برای بنگاه های اقتصادی متقاضی و دارای شرایط لازم، مجوز مراکز جوار و بین کارگاهی را صادر کند .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه افزود : تربیت نیروی کار ماهر و ارتقای مهارت منابع انسانی صنایع و صنوف و همچنین افراد جویای کار از طریق ایجاد مراکز آموزش جوار_ بین کارگاهی هدف اصلی اجرای این طرح است .


یاور محمدی تصریح کرد: بر اساس بخشنامه دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت های بزرگ اقتصادی در راستای ارائه آموزشهای مختلف به کارکنان خود می توانند با دریافت مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه ای اقدام به تاسیس مراکز جوار و بین کارگاهی کنند .


وی با اشاره به تدوین ۲ هزار استاندارد مهارتی جدید در زمینه های مختلف توسط سازمان آنوزش فنی و حرفه ای کشور افزود : تاسیس و برگزاری دوره های آموزشی در این مراکز با رعایت استانداردها و نظارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و بر مبنای نیازسنجی صورت گرفته خواهد بود .


حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در ادامه با ابراز خرسندی از برگزای این جلسه که موجبات ترویج فرهنگ مهار آموزی و ایجاداشتغال پایدار را در پی خواهد داشت گفت : از تجهیزات و امکانات مناسب موجود در کارخانجات و واحدهای تولیدی میتوان در مسیر ارائه آموزشهای مهارتی بهره مناسبی برد .


لازم به ذکر است ایجاد مراکز آموزشی جوار کارخانه با عنوان آموزش در صنایع به موضوع فصل پنجم قانون کار برمی گردد و طبق ماده ۱۱۰ این قانون، راه اندازی این مراکز در مسیر اشتغالزایی از اهمیت بسزایی برخوردار است .


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 86279
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب