شعار سال
جمعه 05 بهمن 1403
  • 1399/04/28 - 10:36
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

14 استاندارد جدید آموزشی شغل و شایستگی در فنی و حرفه ای بوشهر تدوین شد

مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر از تدوین 14 استاندارد جدید آموزشی شغل و شایستگی در راستاي ارايه مشاغل جديد با جامعه هدف خبر داد .


مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر از تدوین 14 استاندارد جدید آموزشی شغل و شایستگی در راستاي ارايه مشاغل جديد با جامعه هدف خبر داد.


به گزارش روابط عمومي اداره کل آموز فني و حرفه اي استان بوشهر، عبدالمجيد دراهکي، مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای تحقق خط مشی ها و سیاست های سند راهبردی مهارت و فن آوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و در جهت توسعه و ارتقای آموزش های مهارتی و همچنین ظرفيت سازي و توانمند سازي نيروي انساني بر اساس مشاغل مورد نياز استان، در  سال 98 و سه ماهه اول سال جاری تعداد 14 استاندارد آموزشی شغل و شایستگی در این اداره کل تدوین شده است .


دراهکی بیان داشت: این استاندارها در رشته های تکثیر کننده و پرورش دهنده قارچ های خوراکی و دارویی، تحلیل آمار توصیفی با استفاده از نرم افزارSPSS، تولید کننده پلنتاریوم، فرماندهی سوانح و حریق، سرپرست عملیات امداد و نجات آتش نشانی، کارور سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS، کارور Business Cards، کارور Cyber Link Power Director، پردازش و تحلیل پیشرفته داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS، رعایت الزامات بهداشتی و ایمنی گاز H2s، کاشی کاری معرق (کاشی سنتی)، مبارزه با بیماری های قارچ های خوراکی، مربی مهد کودک استثنایی(ناتوان، کم توان) ، معرق كار پارچه است.


وي هدف از تدوین استاداردهای مختلف در حوزه آموزش را تدوین استانداردهای جدید مطابق با نیاز روز و بازار کار برای توانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی از طریق ارتقاء کیفیت استاندارد های آموزشی موجود، مشارکت ذینفعان در تدوین استاندارد های آموزشی مورد نیاز بازار کار، تدوين استاندارد آموزشي جديد در حوزه مشاغل سبز و سبز نمودن استاندارد های آموزش شغلي موجود در سازمان، ارتقاء کمی و کیفی منابع آموزشی و کمک آموزشی وتوانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی از طریق ارتقاء کیفیت استاندارد های آموزشی موجود عنوان کرد .


مدير کل آموزش فني و حرفه اي بوشهر یادآور شد: این اداره کل در راستای توجه به نیاز بازار کار فعلی و آتی استان از طریق نیاز سنجی های انجام شده اقدام به تدوین استانداردهای شایستگی شغل می‌کند.


دراهکي از صاحبان صنایع به عنوان ذینفعان آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای یاد کرد و گفت: صاحبان صنایع و کارشناسان متخصص در بخش های مختلف صنعت با مشارکت خود در تدوین استانداردهای آموزشی مورد نیاز بازار کار می توانند در ارتقای کمی و کیفی منابع آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای و همچنین توانمند سازی و ارتقای کیفی منابع انسانی و ایجاد اشتغال پایدار دراستان نقش مؤثری داشته باشند .


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 83970
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب