کارگاههای آموزش فنی و حرفه ای در زندانهای استان خوزستان راهاندازی شد
کارگاههای آموزش فنی و حرفه ای در زندانها با هدف توانمندسازی زندانیان استان خوزستان راهاندازی شد.
کارگاههای آموزش فنی و حرفه ای در زندانها با هدف توانمندسازی زندانیان استان خوزستان راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان؛ شهرام شیخزاده، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام علی (ع) شهرستان اهواز با بیان این که این سازمان نقش گستردهای در مهارتآموزی دارد، گفت: برگزاری دوره برای زندانیان به منظور توانمندسازی آنها نیز مدنظر بوده تا پس از طی دوره محکومیت خود، بتوانند وارد بازار کار شوند.
شهرام شیخزاده، اظهار کرد: مرکز مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام علی (ع) شهرستان اهواز به عنوان بزرگترین مراکز استان و با بیش از ۴۰ سال سابقه در حال فعالیت است و بیش از ۲۵ حرفه در بخش دولتی و ۵ حرفه با همکاری بخش خصوصی توسط این مرکز آموزش داده میشود. علاوه بر آن کودکان کار، معتادان بهبود یافته، سربازان نیروهای مسلح و... نیز در این مرکز توانمند میشوند.
وی افزود: ۱۹ کارگاه آموزشی داریم و بیش از ۳۰ حرفه آموزشی آموزش داده می شود. در هر کارگاه نیز حرفههای مختلف از جمله CNC، تراشکاری، جوشکاری، تهویه و تبرید، تعمیر کولر و یخچال، برق صنعتی، لولهکشی گاز، لولهکشی پتروشیمی، ابزار دقیق و... آموزش داده میشوند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام علی (ع) شهرستان اهواز، با بیان این که آذرماه میزبان المپیاد ملی در استان هستیم؛ ساخت سازههای مورد نیاز از مقدمات مورد نیاز برای برگزاری این المپیاد هستند، گفت: با توجه به تفاهمنامهای که سازمان فنی و حرفه ای کشور با یونیدو وجود دارد، دورههای ویژه در سطح کشور برگزار میشود که مقرر شد آذرماه نیز یکی از این دورهها را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: سازمان فنی و حرفهای نقش گستردهای در مهارت آموزی دارد و در تمام زمینهها آموزش مهارت را داریم؛ از جمله با سازمان بهزیستی، سازمان زندانها، برای کودکان کار و بیسرپرست و در قالب آموزش برای کمیته امداد نیز دورههای مهارتی برگزار میکنیم و یکی دیگر از کارهای مفید انجام شده، برگزاری دوره برای زندانیان است؛ ما به منظور توانمندسازی زندانیان کارگاههایی در زندانها تجهیز شدهاند تا پس از طی دوره محکومیت خود، بتوانند وارد بازار کار شوند. کما اینکه مشخص شده افراد پس از بازگشت به جامعه، توانستهاند مسیر خود را پیدا کنند و به زندگی عادی خود ادامه دهند.
شیخ زاده، با اشاره به این که دوره سربازی به عنوان فرصتی برای فراگیری مهارت است، گفت: یکی دیگر از اقدامات، آموزش ویژه سربازان است که در سطح کشور در حال انجام است. در سطح کشور قرارگاه مهارتآموزی ویژه سربازان تشکیل شد و سربازان در طی دوره سربازی، توانمند میشوند تا در این فرصت بتوانند شغلی یاد بگیرند و پس از فراغت از خدمت، مشغول به کار شوند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام علی (ع) شهرستان اهواز، در پایان با اشاره به تولید محتوا در دوران کرونا، خاطر نشان کرد: در بحث آموزش دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، در دانشگاه آزاد اهواز و دانشگاه شهید چمران اهواز، دو مرکز راهاندازی کردیم در این مراکز هدف، توانمندسازی دانشجویان است و با توجه این که دانشگاهها غیرحضوری هستند، به صورت مجازی از این مراکز استفاده شده است.
نظر دهید