کارگاه پرورش قارچ خوراکی ذر شهرستان گچساران راه اندازی شد
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان گچساران: 7 کارگاه پرورش قارچ خوراکی در شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد احداث و راهاندازی گردیده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان گچساران: 7 کارگاه پرورش قارچ خوراکی در شهرستان گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد احداث و راهاندازی گردیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد؛ افشین محمودی نژاد گفت: در راستای اهداف سازمان فنی و حرفه ای و اجرای طرح تکاپو؛ 7 کارگاه پرورش قارچ خوراکی به مساحت 550 متر مربع در سطح شهرستان راه اندازی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد این کارگاهها 300 کیلوگرم در هر تن کمپوست است، گفت: برای اولین بار در سه سالن شهرستان گچساران دستگاه اتوماتیک پرورش قارچ وارد شهرستان شده و نصب گردیده است تکنولوژیهای جدید میتواند تولید محصولات را افزایش داده و هزینهها را کاهش دهد.
وی گفت: کشاورزی بودن بخشی از منطقه و دسترسی به بازار در استانهای همجوار و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس، ظرفیت منحصر به فرد برای سرمایهگذاری در حوزه پرورش قارچ خوراکی و ایجاد فرصت شغلی جدید است.
به گفته محمودی نژاد، اکنون 7 کارگاه پرورش قارچ فعال در این شهرستان به صورت کوچک و خانگی با ظرفیت ایجاد فرصت شغلی مستقیم بین 25 تا 36 نفر فعال بوده که طی نیمه نخست امسال 15۰ تن قارچ خوراکی از نوع صدفی و دکمهای در این کارگاهها تولید و روانه بازار داخلی و سایر استان ها شده است.
وی ادامه داد: هر کارگاه تولید قارچ خوراکی در منطقه ظرفیت پرورش چهار تا پنج دوره را طی سال دارد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان گچساران افزود: تمامی کارگاههای کوچک پرورش قارچ در شهرستان با نظر مستقیم مربیان این حرفه توسط کارآموزان دارای مهارت این مرکز آموزش ایجاد شده است.
نظر دهید