نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی: هدف آموزش های فنی و حرفه ای ترغیب مردم به فراگرفتن حداقل یک حرفه کاربردی است تا بتوانند تاثیرات مثبت در خود، محیط و نهایتا جامعه ایجاد کنند
علی ترابیان، رئيس مركز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان با رحمت اله فیروزیپور، نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر دیدار و گفتگو كرد.
علی ترابیان، رئيس مركز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان با رحمت اله فیروزیپور، نماینده مردم شهرستان نطنز و بخش قمصر دیدار و گفتگو كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی ادارهکل آموزش فني و حرفهاي استان اصفهان، ترابیان ضمن برشمردن ظرفیتهای آموزشی و تجهیزاتی مراکز شهرستان نطنز گزارش کاملی از فعالیت ها و اقدامات مراکز را در سال 1400 ارائه نمود و با توجه به اهمیت فراگیری آموزشهای مهارتی در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، و توجه و اهتمام به امر مهارتآموزی و تولید داخلی، خواستار حمایت و توجه و مساعدت بیشتر به مراکز آموزش فنی و حرفهای گردید.
وی عنوان کرد: در اين زمان ميزان توانمندي و مهارت مي تواند در رفع مشکلات و دستيابي به اهداف مردم بسيار مؤثر باشد که مراکز فنی و حرفه ای با وجود مشکلات، ولی با تمام توان خود، برای محقق شدن این امر تلاش می نماید.
آموزش فنی و حرفه ای شهرستان در کنار تعهد و عملکرد ارائه شده، آموزشهای مناسبی برای زندانیان و قشرهای آسیبپذیر و نیازمند و نیروی کار صنایع، زنان سرپرست خانوار، جامعه هدف روستایی در سالهای اخیر برگزار نموده است.
ایشان همچنین از افتتاح سه مرکز آموزش بینکارگاهی و 5 آموزشگاه آزاد جدید در رشتههای مورد نیاز شهرستان و دو مرکز مدیریت و مشاوره دانشگاهی خبر داد.
ترابیان، همچنین با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و تعطیلی و تحت تاثیر قراردادن فعالیت آموزشگاههای آزاد شهرستان، از نماینده مردم درخواست حمایتهای مادی در غالب تسهیلات و ... را برای آموزشگاهها نمود.
فیروزیپور، نماینده شهرستان نطنز و بخش بيان داشت: آموزشهای فنی وحرفهای نقش بسیار تأثیرگذاری بر اشتغال کشور دارد و با توجه براین مساله سعی بر آن است تا جوانان و افراد جویای کار را به سمت فراگیری آموزشهای مهارتی سوق دهد.
وي گفت: هدف آموزشهای فنی و حرفهای ترغیب مردم به فراگرفتن حداقل یک حرفه کاربردی است تا بتوانند تاثیرات مثبت در خود، محیط و نهایتا جامعه ایجاد کنند و جا دارد که خانوادهها همانند دیگر آموزشهایی که آنها را در اولویت قرار می دهند، فراگیری حداقل یک حرفه برای فرزند خود را در سبد خانوار قرار دهند تا از همان ابتدا با آموزشهای مهارتی بیگانه نبوده و بتوانند برای شغل خود در آینده نیز تصمیمگیری صحیحی نموده و به مشکل برنخورند.
ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با نیاز منطقه، اثر بخشی آموزشهای فنی و حرفهای را بسیار افزایش می دهد.
نظر دهید