نماینده دیر،کنگان،جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی:جنوب استان بوشهر به مرکز کار و مهارت آموزی تبدیل شود
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی از توسعه آموزشهای مهارتی بر اساس ظرفیتهای استان خبر داد و گفت: جنوب استان بوشهر باید به مرکز کار و مهارت تبدیل شود.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی از توسعه آموزشهای مهارتی بر اساس ظرفیتهای استان خبر داد و گفت: جنوب استان بوشهر باید به مرکز کار و مهارت تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای، به نقل از روابط عمومی استان بوشهر، حجت الاسلام موسی احمدی در نشست با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر اظهار داشت: ظرفیتهای بسیار خوبی در استان وجود دارد که باید به خوبی از این ظرفیتها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مجلس سیزدهم نگاه ویژهای به مقوله مهارت آموزی دارد،افزود: جامعه امروز ما نیازمند مهارت آموزی، تحول و کار جهادی است.
حجت الاسلام احمدی، تاکید کرد: با تلاش و همراهی همه مجموعهها و براساس ظرفیتهای شهرستانهای جنوبی در حوزه اشتغالزایی باید به سمت مهارت محورکردن مشاغل حرکت کنیم.
نماینده مردم دیر،کنگان،جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حوزه توسعه مهارتهای حرفهای نقش مهمی دارد، گفت: شهرستانهای جنوبی استان بوشهر از جمله کنگان، دیر، جم و عسلویه منطقهای استراتژیک و مملو از ظرفیتهای مهم صنعتی، اجتماعی و اقتصادی است و باید زمینه و فضای مناسب برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در این استان با همکاری همه مسئولان توسعه یابد.
احمدی بیان کرد: مراکز آموزش فنی و حرفهای فرصتی برای مهارت آموزی و اشتغال جوانان است و باید جوانان از این فرصت به خوبی استفاده کنند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر در ادامه اظهار داشت: همراهی نمایندگان مجلس و همچنین مدیران با برنامههای مجموعه اداره کل آموزش فنی و حرفهای می تواند موجب ایجاد تحول در ارائه آموزش های مهارتی شود.
عبدالمجید دراهکی از امضای 54 تفاهم نامه همکاری با دستگاههای اجرایی مختلف در زمینه مهارت آموزی خبر داد و بیان کرد: مهارتآموزی اهمیت بسیار زیادی دارد و ۷۰ درصد کارآموزان فنی و حرفهای دانشگاهی هستند.
وی از بازنگری در ارائه آموزشهای مهارتی و متناسب سازی این آموزشها با نیاز بازار کار در راستای زمینه سازی ایجاد جهش در بازار کسب و کار خبر داد و اظهار کرد: با همکاری و تعامل سایر دستگاههای اجرایی در سطح استان بوشهر میتوان نهایت بهره برداری از آموزشهای مهارتی را در جهت توسعه اقتصادی کشور و استان برد.
دراهکی به تدوین سند توسعه مهارت آموزی با رویکرد کارآفرینی و بازاریابی در شهرستانهای جنوبی استان اشاره کرد و بیان داشت: تدوین سند مهارت آموزی ویژه شهرهای جنوبی استان با وجود صنایع عظیم نفت و گاز و راه انداری مراکز تخصصی گاز، صنایع دریایی و تربیت مربی زمینه را جهت توسعه اشتغال پایدار مهیا خواهد کرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر به ظرفیت صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر اشاره کرد و افزود: طی سالهای گذشته 19 هزار نفر در استان بوشهر در راستای تفاهم نامه همکاری با سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس آموزش دیدند.
نظر دهید