نخستین دوره مسابقات آزاد مهارت پخت باقلوای قزوین برگزار شد
به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین، نخستین دوره مسابقات آزاد مهارت پخت باقلوا، پانزدهم تا هجدهم بهمن ماه برگزار شد.
به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین، نخستین دوره مسابقات آزاد مهارت پخت باقلوا، پانزدهم تا هجدهم بهمن ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین، این دوره از مسابقات با حضور غلامرضا راز، مدیر مسابقات ملی و بینالمللی مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور، در شهر قزوین و با همکاری استانداری قزوین، شرکت شهرک های صنعتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برگزار شد.
بنا بر این گزارش، این مسابقات با هدف فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان افراد دارای مهارت در این حوزه و سنجش توان مهارتی و در راستای معرفی و برند سازی شیرینی سنتی قزوین برگزار شد.
مدیر مسابقات ملی و بینالمللی مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور، با بیان اینکه، مسابقات آزاد مهارت ابزاری برای شناسایی متخصصین و نخبگان مهارتی در هر حرفه می باشد گفت: با توجه به پتانسیل بسیار عظیم شیرینی سنتی و خصوصا باقلوا در استان قزوین و تعداد افرادی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این حرفه مشغول فعالیت می باشند، معرفی و شناسایی این حرفه به عموم مردم بسیار ضروری است.
وی افزود: مسابقاتی که نتیجه همکاری کامل و متقابل بخش دولتی و سیستم آموزش مهارتی کشور با بخش خصوصی و صاحبان صنعت می باشد و می تواند به نحو موثری در معرفی، بهبود و ارتقاء مهارت در این مشاغل موثر باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین هدف از برگزاری این مسابقات را جلب مشارکت اصناف سنتی فعال در تولید و عرضه شیرینی سنتی قزوین دانست و گفت: ضمن توجه به کیفی سازی تولید به معرفی شیرینی سنتی هم توجه کنند تا صادرات این محصول به اقصی نقاط ایران و خارج از کشور هم در برنامه ریزی لحاظ شود.
بنابراین گزارش؛ فاطمه نوری نفر اول، فریبا جورابچی نفر دوم و نفر سوم خانم فاطمه رازقی، برگزیدگان این دوره از مسابقات آزاد بودند.
نظر دهید