معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور: گسترش مهارت با هم افزایی کارکنان محقق می شود
امیر میمنت آبادی ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در اولین جلسه شورای اداری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زابل بر گسترش فرهنگ مهارت با هم افزایی کارکنان تأکید کرد.
امیر میمنت آبادی ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در اولین جلسه شورای اداری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در شهرستان زابل بر گسترش فرهنگ مهارت با هم افزایی کارکنان تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از روابط عمومی اداره کل فنی و حرفه ای استان سیستان وبلوچستان ، اولین جلسه شورای اداری در شهرستان زابل با حضور امیر میمنت آبادی ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان، روسا،کارکنان بخش دولتی و خصوصی مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان زابل و زهک با هدف تبیین، تشریح برنامه های سال جاری، ارائه گزارش عملکرد سال گذشته و بازدید از مراکز استان در مرکز زابل برگزار شد.
بنا براین گزارش، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور در نشست شورای اداری ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های همکاران مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان زابل و زهک در زمینه های مختلف مهارت آموزی گفت: وقتی از توسعه مدیریت و منابع سخن به میان می آید، بلافاصله چالشها و محدودیتها مطرح می شود، محدودیت منابع و نیازهای نامحدود، همواره یک چالش بوده و سازمان در سال گذشته با محدودیت منابع روبرو بود.
وی افزود: در بازدید هایی که از سایر مراکز استان سیستان و بلوچستان داشتم مهارت افزایی را بسیار خوب دیدم و این تلاش مربیان و کارکنان مجموعه را می رساند.
امیر میمنت آبادی با تأکید بر انجام امور با همکاری و هم افزایی کارکنان گفت: انجام مطلوب امور، در گرو همکاری و بهره گیری از نظرات کارشناسی در تمام سطوح ستادی و استانی است که زمینه گفتگو و بیان نظرات کارکنان و کارشناسان باید فراهم و تسهیل شود.
وی بیان کرد: نگاه دولت نیز نسبت به مهارت آموزی نگاهی ویژه بوده به طوری که گسترش مهارت آموزی در بین جوانان و افراد جویای کار از مهمترین برنامه های دولتمردان محسوب می شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: نگاه رئیس سازمان به مقوله مهارت آموزی نگاه تحول گرایانه از طریق ایجاد تغییرات بنیادی در کمیت و کیفیت آموزش ها و تجهیزات مورد نیاز است.
وی افزود: نگاه دولت نیز نسبت به مهارت آموزی نگاهی ویژه بوده به طوری که گسترش مهارت آموزی در بین جوانان و افراد جویای کار از مهمترین برنامه های دولتمردان محسوب می شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، اثر بخشی آموزش های مهارتی در رفع بیکاری را منوط به همدلی و هم افزایی همکاران در رده ها و هم افزایی با دستگاه های مربوطه عنوان کرد.
وی نگاه ویژه به استان سیستان و بلوچستان با توجه به نگاه دولت را بیان نمود و خواستار نظام هماهنگ و منسجم در برقراری ارتباط مسئولین با مهارت را خواستار شد.
نظر دهید