شعار سال
جمعه 05 بهمن 1403
  • 1399/03/25 - 14:52
  • - تعداد بازدید: 2940
  • - تعداد بازدیدکننده: 252
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
علی اوسط هاشمی:

مسیر اشتغال به عنوان درخواست اصلی جامعه از مهارت آموزی عبور می کند

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشو در نخستین نشست شورای مهارت استان تهران گفت: مسیر اشتغال به عنوان درخواست اصلی جامعه از مهارت آموزی عبور می کند.

 


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشو در نخستین نشست شورای مهارت استان تهران گفت:  مسیر اشتغال به عنوان درخواست اصلی جامعه از مهارت آموزی عبور می کند.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان با حضور در نخستین جلسه شورای مهارت استان تهران که بیست و پنجم خرداد ماه جاری با حضور محسنی بندپی، استاندار تهران در محل استانداری برگزار شد، گفت: اشتغال درخواست اصلی و کنونی جامعه است و مسیر اشتغال از مهارت‌آموزی عبور می کند.


 وی تصریح کرد: برای نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه، اگر قصد ایجاد تریبونی در کشور داشته باشیم، اجرای برنامه‌های مهارت آموزی در پایتخت، بهترین الگو و بلندگو محسوب می‌شود.


معاون وزیر یادآورشد: انقلاب صنعتی چهارم ویژگی های خود را دارد و جنس آن با سایر انقلاب ها متفاوت است.


هاشمی افزود: امروز، حضور در شبکه های مجازی و بهره گیری از آن در همه زمینه ها یک واقعیت است و باید دید که چه میزان خود را با چنین فضایی هماهنگ کرده‌ایم.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: سه ویژگی انقلاب صنعتی چهارم سرعت، وسعت و اثرگذاری است و امروز به آسانی می توان تاثیر تکنولوژی را در همه مسائل مشاهده کرد.


وی اظهار کرد: در آینده قطعا ماشین و رایانه، جانشین تفکر و نیروی کار خواهد شد و این به نفع کارفرما و فضای تولید و به زیان کارگر است.


هاشمی خاطرنشان کرد: این فضا در یک صورت می تواند به زیان کارگر نباشد و آن اتکای نیروی کار به مهارت ها و توانمندی های روز و هدایت آنان برای بهره گیری از تکنولوژی‌های جدید است.


وی ادامه داد: بیکاری عامل کسالت جامعه است و امروز شاهد هدر رفت سرمایه انسانی هستیم.


هاشمی تاکید کرد: وقتی می خواهیم به اشتغال و جامعه توانمند بیندیشیم باید به خاطر داشته باشیم که راهکار آن در بهره گیری از نیروی انسانی توانمند و ماهر نهفته است.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه انسان توانمند یعنی جامعه توانمند، گفت: امروز ۴۵ تا ۵۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه ها برای ورود به بازار کار متقاضی شرکت در کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای آزاد و دولتی هستند.


سند مهارت استان تهران تدوین شود


هاشمی خواستار تدوین سند مهارت آموزی در استان تهران شد و تاکید کرد: با این سند راهبری مهارت در کنار اسناد بالادستی و آینده پژوهی، تقاضاهای کار و اشتغال خود را نشان می دهد.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار حضور اتاق بازرگانی ایران و نظام مهندسی ساختمان در کنار تدوین سند توسعه مهارت استان تهران شد و بر لزوم به کارگیری نیروهای ماهر در اجرای تمامی پروژه های پیمانکاری برای دستیابی به نتیجه مطابق با استاندارد تاکید کرد.


وی با انتقاد از این که چگونه به یک پیمانکار به راحتی اجازه می دهیم، نیروهایی را به کارگیرد که فاقد مهارت لازم است، تأکید کرد: باید بر این موضوع، نظارت لازم را داشته باشیم.


هاشمی این اقدامات را جزو بدیهی ترین نیازها خواند که توجه به آن منتج به اشتغال می شود و اعلام کرد: اگر همین مهارت محوری را ارتقا بخشیم تهران در کنار مهاجرپذیری می تواند مهاجر فرست نیز باشد.


در خاتمه، احکام اعضای شورای مهارت استان تهران از سوی بندپی، استاندار و رئیس شورای مهارت استان به  حشمت الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به عنوان نایب رئیس شورا، رضا گرزین، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران به عنوان دبیر شورا و دیگر اعضای شوای مذکور اهدا شد.


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 83763
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب