مرکز مهارتآموزی گاز کشور در منطقه پارس جنوبی راهاندازی میشود
در راستای تحقق جذب ۵۰ درصدی نیروهای بومی استان بوشهر مورد نیاز صنایع پارس جنوبی مرکز مهارتآموزی گاز کشور در این منطقه راهاندازی میشود.
در راستای تحقق جذب ۵۰ درصدی نیروهای بومی استان بوشهر مورد نیاز صنایع پارس جنوبی مرکز مهارتآموزی گاز کشور در این منطقه راهاندازی میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر، توجه به اشتغال نیروهای بومی در پالایشگاه، صنایع پایین دستی و مجتمعهای پتروشیمی یکی از برنامههای مهم دولتمردان در استان بوشهر است که در این راستا برنامههای لازم تدوین شده است.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، توجه به اشتغال جوانان را یک ضرورت مهم دانست و اظهار داشت: یکی از فرصتهای مهم اشتغال در استان بوشهر صنایع از جمله تأسیسات پارس جنوبی است که لازم است مصوبه دولت در جذب 50 درصدی نیروهای بومی در این صنایع محقق شود.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری، استخدام حداقل 50 درصدی جوانان استان بوشهر در صنایع نفت از جمله پارس جنوبی را یکی از مصوبات دولتها دانست و خاطر نشان کرد: بر اساس بررسیها تاکنون حدود 30 درصد از جوانان بومی استان بوشهر اشتغال آنان در تأسیسات پارس جنوبی و صنایع نفت فراهم شده که باید این میزان افزایش یابد.
امام جمعه بوشهر، جوانان این استان را تحصیلکرده، توانمند و کارآمد دانست و بیان کرد: باید برای تحقق اشتغال جوانان استان بوشهر به ویژه شهرستانهای پیرامون صنایع و تأسیسات نفت، گاز و پتروشیمی تلاش جهادی و انقلابی کرد.
احمد محمدیزاده، استاندار بوشهر، هم سرمایهگذاری 100 میلیارد دلاری در منطقه پارس جنوبی را یادآور شد و افزود: یکی از خواستههای مهم مسئولان و مردم فراهم شدن اشتغال جوانان این استان و شهرستانهای همجوار تأسیسات نفتی، گازی و پتروشیمیها است.
احمد محمدیزاده، بیکاری جوانان پیرامون صنایع را یکی از انواع بیعدالتیها دانست و بیان کرد: زیبنده نظام اسلامی نیست که در کنار تأسیسات عظیم پارس جنوبی جوانان خانوادهها از بیکاری در عذاب باشند.
وی اجرایی شدن مصوبه جذب 50 درصدی جوانان استان بوشهر در تأسیسات و صنایع پارس جنوبی از جمله پتروشیمیها را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: تلاش میشود امسال تحول مهمی در این عرصه ایجاد شود.
جواد ملقن، رئیس اداره آموزش و توانمندسازی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، با تأکید بر ارائه آموزشهای مهارتی بر اساس مشاغل مورد نیاز و برگزاری آن در کوتاهترین زمان ممکن افزود: اولویت موارد آموزشی، رفع نیاز طرحهای صنعتی در حال اجرا و طرحهای بهرهبرداری شده در پارس جنوبی است و امیدواریم بتوانیم رسالت خود در زمینه توانمندسازی جوانان منطقه برای ورود به بازار کار را تسریع کنیم.
جواد ملقن، توسعه متوازن هر منطقه را در گرو آموزش مهارتی نیروی انسانی دانست و تصریح کرد: رسیدن به توسعه پایدار از مسیر مهارتآموزی میگذرد.
وی با بیان اینکه گسترش مهارتآموزی یکی از راههای توسعه پایدار است اظهار داشت: باید به رشد مهارتآموزی در بین جوانان استان بوشهر برای رسیدن به توسعه پایدار بیش از پیش توجه شود.
رئیس اداره آموزش و توانمندسازی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، با اشاره به اینکه متولی اصلی آموزشهای فنی و مهارتی در کشور سازمان آموزش فنی و حرفهای است اضافه کرد: رسالت مهمی بر عهده سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است و ما موظف هستیم که در راستای توانمندسازی نیروهای کار استان بوشهر و افرادی که میخواهند در این منطقه مشغول به کار شوند همگام با مهارتآموزی آنها گام برداریم.
ملقن، با بیان اینکه تلاش میشود که اگر کمبودی در حوزه مهارتی وجود داشته باشد ساز و کار لازم برای تأمین تخصصهای مورد نیاز فراهم شود افزود: همکاری منطقه پارس جنوبی با سازمان آموزش فنی و حرفهای برای ارائه آموزشهای مهارتی و توانمندسازی نیروهای بومی یکی از بهترین اقدامات در حوزه اشتغالزایی در سطح استان بوشهر بوده است.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای گام مهمی برای ایجاد بسترسازی در اشتغال کشور است تصریح کرد: تقویت مهارت در محیط کار سبب رونق تولید ملی میشود و مرکز آموزش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تربیت نیروی ماهر مورد نیاز پروژهها را در منطقه ویژه پارس در اولویت برنامههای آموزشی خود قرار داده است.
عبدالمجید دراهکی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر، نیز به تجهیز و راهاندازی مرکز آموزش فنی و حرفهای گاز کشور در شهرستان عسلویه اشاره کرد و گفت: بخش اعظم تجهیزات و ساختمان فنی و حرفهای شهرستان عسلویه نیز تکمیل شده و افتتاح رسمی این مرکز در دهه فجر امسال برنامهریزی شده است.
عبدالمجید دراهکی، توانمندسازی مهارتی جوانان استان بوشهر را پیشرفت مهم برای اشتغال جوانان دانست و تأکید کرد: فنی و حرفهای توجه ویژهای برای توانمندسازی جوانان این استان در همه رشتهها به خصوص حوزه نفت و گاز و حرفههای جانبی دارد و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
رضا لیراوی دیلمی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای کنگان، نیز توسعه مهارتآموزی را بر اساس نیاز بازار کار و صنایع مستقر در استان دانست اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و اشتغال با توسعه آموزشهای مهارتی در بخشهای مختلف میسر میشود.
رضا لیراوی دیلمی، با بیان اینکه 6 هزار و 500 استاندارد آموزش مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفهای در حوزههای مختلف تدوین شده و از نظر ظرفیتهای مهارتی کمبودی احساس نمیشود خاطر نشان کرد: با وجود ظرفیتهای موجود در مرکز آموزش فنی و حرفهای کنگان و وجود مربیان ماهر و با تجربه در کنار تجهیزات خوب، این مرکز آمادگی کامل دارد حرفههای آموزشی مورد نیاز را با هماهنگی صاحبان صنعت در شهرستان کنگان برگزار کند.
وی با بیان اینکه یکی از ظرفیتهای آموزشهای فنی و حرفهای انعطافپذیری در آموزشهای مورد نیاز بازار کار است اضافه کرد: گسترش و ارتقا کیفی آموزشهای مهارتی مطابق با نیاز صنعت نفت و گاز مستقر در استان بوشهر پیش میرود.
نظر دهید