روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گناوه منصوب شدند
طی احکامی جداگانه از سوی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، حسین شمسی زاده، به عنوان سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران و مدینه عسکری به سرپرستی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان گناوه منصوب و معارفه شدند.
طی احکامی جداگانه از سوی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، حسین شمسی زاده، به عنوان سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران و مدینه عسکری به سرپرستی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان گناوه منصوب و معارفه شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، عبدالمجید دراهکی، در آئین تکریم و معارفه روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گناوه با بیان اینکه مجموعه فنی و حرفه ای و آموزش های مهارتی استان گنجینه با ارزشی است که در جهت خدمت به مردم تلاش می کند، افزود: با وجود ظرفيتها و زيرساخت هاي مناسب در شهرستان گناوه در آينده نزديک شاهد رونق آموزش هاي مهارتي در حوزه فناوري هاي نوين در اين مراکز خواهيم بود.
وی با اشاره به این که آموزش زمانی مؤثر است که متناسب با نیاز جامعه هدف باشد،اظهار داشت: نیاز سنجی آموزشی، بومیسازي آموزشهای مهارتی و تجهیز کارگاههای در دستور کار روسای جدید مراکز فنی و حرفه ای شهرستان گناوه قرار گیرد.
دراهکی، به ظرفیتهای بسیار بالای شهرستان گناوه در حوزه توسعه آموزشهای مهارتی اشاره کرد و اضافه کرد: مهارتآموزی نسل جوان در کنار تحصیل مهترین نیاز جامعه در مسیر رفع معضل بیکاری به شمار می رود که باید با جدیت در این شهرستان دنبال شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر، همدلی ، همفکری و مدیریت مناسب منابع و نیروی انسانی را در جهت ارتقاء جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای در شهرستان گناوه خواستار شد و تصریح کرد: موجهای بزرگ از موجهای کوچک شروع می شوند پس ما باید فرهنگ سالم را ابتدا در خانواده و سپس در جامعه نهادینه کنیم و از توانمندی های خود نهایت استفاده را ببریم.
رئیس سابق مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران گناوه نیز با بیان اینکه در چند یک سال اخیر سیاست آموزش فنی و حرفهای در شهرستان به سمت کیفیت گرایی آموزشهای مهارتی بوده است، گفت: با برگزاری دوره های تکمیلی برای مربیان ، تجهیز کارگاه ها و ارتقاء سطح تعاملاتی مربیان مرکز آموزش مهارت جان تازهای گرفته است.
بهرام مکاری پور با بیان اینکه ماموریت اصلی آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان گناوه؛ ایجاد مهارت برای متقاضیان شغل وارتقای توان مهارتی شاغلین بوده است، افزود: ۵۲ درصد مهارتآموزان فنی وحرفه ای در راستای مهارت فرا گرفته جذب بازار کار شده اند.
وی آموزش به متقاضیان مهارتآموزی، معتادان بهبود یافته، افراد تحت پوشش بهزیستی وکمیته امداد، سربازان، دانش آموزان ودانشجویان و … را از ماموریتهای فنی و حرفهای در یک سال گذشته برشمرد واضافه کرد: شهرستان گناوه یکی از شهرستان های مستعد، تاثیر گذار در سطح استان بوشهر است و لازم است تا متناسب با وسعت و پتانسیلهای شهرستان در بحث مهارت آموزی سهیم باشد.
سرپرست جدید مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران گناوه نیز با اشاره به جایگاه آموزشهای مهارتی در توسعه اشتغال پایدار در سطح جامعه گفت: آموزش فنی و حرفهای با پرورش استعدادها و ارائه آموزشهای مهارتی خود می تواند گامهای خوبی را در این مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در شهرستان گناوه بردارد.
حسین شمسی زاده، لازمه پشتیبانی از تولید را تربیت افراد ماهر و توانمند دانست و افزود: مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گناوه آمادگی دارند تا از ظرفیت های خود برای ارایه آموزش مهارتهای شغلی به روستائیان، دانشجویان، فارغالتحصیلان دانشگاهی، صنایع و اصناف، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، متقاضیان مهارتآموزی و ... به منظور تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار استفاده نماید.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی بر اساس اولویت های شهرستان در حوزه اشتغال ارایه خواهد شد،اظهار داشت: آموزشهای فنی و حرفهای بر اساس ظرفیتهای شهرستان گناوه ارائه می شود که این اولویتها در، صنعت، کشاورزی، فراوری محصولات، بازاریابی مجازی، گردشگری و... است.
سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران گناوه نیز با بیان اینکه ندای نهضت مهارتافزایی باید به شعار ملی در شهرستان گناوه تبدیل شود، گفت: جنبش در حوزه مهارتافزایی در شهرستان نیازمند نگاه جدیدی است و باید تصمیمگیران، صاحبان فکر و اندیشه را با خود در جهت توسعه شهرستان گناوه همراه کنیم.
مدینه عسکری با تأکید بر این که مهارتافزایی یک نیاز اساسی است، تصریح کرد: جنبش مهارتافزایی نیاز به یک تحرک جدید دارد که باید آن را بیرون از دیوار آموزش فنی و حرفه ای فریاد بزنیم و این نیازمند همکاری همه مجموعه مهارتی شهرستان است.
وی با بیان اینکه مهارت پیوسته باید موجب پیشرفت شهرستان باشد و در اقتصاد مقاومتی جزو اولویتها قرار گیرد، افزود: ارزشهای ما جابهجا شده و مشکل فرهنگ داریم از این رو باید ارزش مهارت و فضیلت کار را ارتقا دهیم؛ مردم شهرستان گناوه که اهل فکر و خلاقیت هستند هم میتوانند با بکار انداختن یک جریان قوی در راستای نهادینه سازی فرهنگ مهارت گام مهمی بردارند.
شایان ذکر است در این مراسم از زحمات بهرام مکاری پور و حمیده سراجی روسای سابق مراکز آموزش فنی و حرفه ای برادران و خواهران شهرستان گناوه تجلیل و حسین شمسی زاده و مدینه عسکری به عنوان سرپرستان این مراکز معرفی شدند.
نظر دهید