دورههای مهارت آموزی ویژه ناشنوایان در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود
برای نخستین بار در کشور دورههای آموزش مهارتی فنی و حرفهای برای ناشنوایان با حضور مربیان ناشنوایان به صورت مشترک با همکاری سازمان بهزیستی و فنی و حرفهای استان برگزار میشود.
برای نخستین بار در کشور دورههای آموزش مهارتی فنی و حرفهای برای ناشنوایان با حضور مربیان ناشنوایان به صورت مشترک با همکاری سازمان بهزیستی و فنی و حرفهای استان برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهار محال بختیاری؛ فرانک کبیری، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال بختیاری، گفت: در این دوره آموزشی به منظور برقراری ارتباط بیشتر بین مربیان فنی و حرفهای و هنرآموزان ناشنوا، مربیان ناشنوایان نیز حضور دارند.
وی از برگزاری دوره آموزش فنی و حرفهای برای نابینایان، کودکان اوتیسم و نوجوانانی که در مراکز بهزیستی و خانههای امن ساکن هستند، خبر داد و گفت: دورههای آموزشی ارتباط گیری مربیان فنی و حرفهای با ناشنوایان نیز برگزار خواهد شد.
کبیری افزود: امسال بیش از ۱۰ هزار و ۵۸۵ نفر در قالب یک میلیون و ۸۳۰ هزار و ۱۶۹ نفر ساعت در مراکز دولتی فنی و حرفهای استان آموزشهای فنی و حرفهای را فراگرفتند که از این تعداد ۱۷۶ نفر آسیبدیده شامل زندانیان، معتادان بهبود یافته، خانواده زندانیان و معتاد، زنان بدسرپرست، معلولان در قالب ۲۱هزار و ۵۴۸ نفرساعت آموزش را فراگرفتند.
بنا براین گزارش؛ در استان سه هزار و ۹۴۲ نفر ناشنوا از خدمات توانبخشی بهزیستی بهرهمندند که این تعداد ۱۲.۶۸ درصد معلولان زیرپوشش بهزیستی استان چهارمحال و بختیاری است.
مرکز تخصصی گیاهان دارویی در سورشجان افتتاح شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری، از راه اندازی مرکز تخصصی گیاهان دارویی در سورشجان خبر داد و گفت: با توجه به دارا بودن گونههای دارویی و گیاهی و پتانسیل طبیعی در استان ارائه آموزشهای فنی و حرفهای برای کشت و پرورش گیاهان دارویی وبومی استان یک راهکار برای جلوگیری از انقراض این گونهها و ایجاد اشتغالزایی است.
به گفته وی، مرکز تخصصی گیاهان دارویی در راستای کشت و فرآوری گیاهان دارویی و خوراکی با هدف ارایه آموزش و ارتقای سطح مهارت افراد در زمینه شناسایی، کشت و تکثیر گیاهان دارویی، آموزش و ارتقای سطح توان افراد در زمینه فراوری و بستهبندی گیاهان دارویی و کشت و پرورش گیاهان دارویی و اجرای طرحهای پژوهشی با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی گیاهان و فرآوری و فروش محصولات ارگانیک در فروشگاهها بازارچههای فنی و حرفهای فعال شده است.
کبیری افزود: این مرکز در چهار فاز نیازسنجی آموزشی در زمینه گیاهان دارویی، آموزش و ارتقای سطح مهارت افراد در زمینه شناسایی و کشت و تکثیر گیاهان دارویی، آموزش و ارتقای سطح مهارت افراد در زمینه فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی، اتصال کارجویان به بازار کار فعال شده است .
این گزارش می افزاید، هماکنون ۲۰۶ آموزشگاه آزاد و ۱۸ مرکز دولتی آموزش فنی و حرفهای در استان فعال است.
نظر دهید