در اولین شورای مهارت شهرستان نهبندان در سال ۱۴۰۱ مطرح شد: مهارتآموزی به عنوان مولفه اصلی اشتغال اولویتی است که همراهی همه ارگانها را می طلبد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان در اولین شورای مهارت شهرستان نهبندان در سال ۱۴۰۱ از اهمیت مهارتآموزی در ایجاد اشتغال سخن گفت و با طرح سخن مقام عظمای ولایت در خصوص پنچه های کار آمد گفت: تقویت و توسعه مهارتآموزی اصلی ترین راه دستیابی به اشتغال پایدار در سطح جامعه است که نیاز به مشارکت آحاد مردم دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان در اولین شورای مهارت شهرستان نهبندان در سال ۱۴۰۱ از اهمیت مهارتآموزی در ایجاد اشتغال سخن گفت و با طرح سخن مقام عظمای ولایت در خصوص پنچه های کار آمد گفت: تقویت و توسعه مهارتآموزی اصلیترین راه دستیابی به اشتغال پایدار در سطح جامعه است که نیاز به مشارکت آحاد مردم دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی، حسن کامرانی فرد گفت: مردم باید مهارت را با شناخت کافی در خانوار خود داشته باشند و این اولویت در صدر برنامههای مهارتی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در سال ۱۴۰۱ است.
وی به تقسیم بندی ۱۹ گروه هدف مهارتی در برنامههای سازمان فنی و حرفه ای کشوراشاره کرد و گفت: ما برای همه متقاضیان مهارت آموزی برنامه داریم.
حسن کامرانی فرد، به برنامهریزی در راستایی تحقق شعار سال به استقرار چند شرکت دانش بنیان دراین اداره کل اشاره کرد و گفت: به منظور تجاریسازی ایده ها تمامی امکانات کارگاهی ما در اختیار شرکت هاست و این مهم در شهرستانها نیز مورد نظر است.
وی گفت: در راستای تقویت و ترویج وسیعتر مهارتآموزی در سطح استان برنامهریزیهای لازم جهت استفاده از مربیان افتخاری فراهم گردیده و متقاضیان مشارکت در این امر می توانند از دورههای تخصصی مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مرکز تربیت مربی کرج برخوردار شوند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان استفاده از ظرفیت خیرین مهارت را، راهکار دیگری برای توسعه مهارتآموزی معرفی کرد و گفت: درمناطق محروم استفاده از ظرفیت خیرین می تواند بسیاری از موانع را رفع کند.
حسن کامرانی فرد، به راهاندازی ۳ کارگاه مهارتی جدید در شهرستان و تجهیز و بروزرسانی سایر کارگاههای مهارتی اشاره کرد و گفت: با توجه خاص به دپارتمان معدن نهبندان نیت ما بر این است که در این شهرستان شاهد ظهور یک شاخص مطرح کشوری در امرمهارت آموزی نیروی متخصص بخش معدن باشیم.
وی گفت: تا کنون بیش از۱۰ میلیارد تومان تجهیزات در این دپارتمان مستقر شده است و پیگیریهای موثر در سطح استانی و کشوری برای تحقق یک دپارتمان ملی در حال انجام است.
حسن کامرانی فرد، از پیگیریهای انجام شده در خصوص لزوم الزام نیروهای شاغل در بخش معدن به مهارتآموزی سخن گفت و اعلام کرد: هم اکنون برنامه ریزی ۱۰۰ دوره مهارتی تخصصی برای شاغلین بخش معدن در استان خراسان جنوبی و رضوی با همکاری ایمیدرو در حال انجام است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان از طرحهای مهارتآموزی این سازمان همچون مهارتآموزی در محیط واقعیکار، مراکز جوارکارگاهی، پادگانها و … سخن گفت و اظهار داشت: در حال حاضر صدور مجوز آموزشگاه آزاد سه روز و صدور گواهینامه مهارت ۷ روزه شده است.
وی ادامه داد: تقویت مهارتآموزی در حوزههای مختلف را با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود دنبال می کنیم.
کامرانی فرد نیاز سنجی مهارتی و توجه به مشاغل آینده و آینده مشاغل را مهم خواند و گفت: برای دستیابی به اشتغال پایدار نباید از نیازهای شغلی جدید غافل باشیم.
در این شورا فرماندار نهبندان نیز با اشاره به اهمیت مهارت آموزی گفت: ما باید طوری برنامهریزی کنیم که هر خانه یک کارگاه اشتغال باشد.
وی از نیاز توجه به مهارتآموزی درساختن آینده گفت و اظهار داشت: اهمیت مهارتآموزی میطلبد که در این مهم هم جهادی عمل کنیم و از ظرفیت مهارتی همه دستگاهها بویژه دانشگاهها بهره برداری نماییم.
وی به نقش مهارت در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: هم اکنون نسخه مشاوره مناسب برای بسیاری از خانوادههای آسیبدیده اجتماعی مهارت آموزی است.
نظر دهید