شعار سال
پنجشنبه 27 دی 1403
  • 1401/08/15 - 09:26
  • - تعداد بازدید: 502
  • - تعداد بازدیدکننده: 491
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توسعه آموزش های مهارتی در محلات کمتر برخوردار (۲۰۲۰ محله)

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در نشست با رئیس ستاد توانمندسازی محلات کمتر برخوردار از توسعه آموزش های مهارتی متناسب با نیاز محلات کم برخوردار خبر داد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در نشست با رئیس ستاد توانمندسازی محلات کمتر برخوردار از توسعه آموزش های مهارتی متناسب با نیاز محلات کم برخوردار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، هدف از این نشست را برنامه‌ریزی برای توسعه آموزش های مهارتی برای ساکنان محلات کمتر برخوردار، اعلام کرد و افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، متولی ارائه آموزش های غیررسمی مهارتی در دو بخش دولتی و خصوصی می باشد و 640 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، 5 هزار و چهارصد کارگاه آموزشی و حدود 12 هزار و 500 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد از ظرفیت های این مجموعه می باشد که با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه‌ماهر و گسترش چتر مهارتی به فعالیت مشغول می باشد.

وی با اشاره به همت والای کارکنان این سازمان در اجرای تعهدات آموزشی علی رغم عدم افزایش اعتبار سال جاری، اذعان کرد: 833 هزار و 299 نفر از متقاضیان مهارت آموزی در شش ماه نخست موفق به کسب آموزش های مهارتی شدند.

حسینی نیا، از طرح توانمندسازی محلات کمتر برخوردار (۲۰۲۰ محله) را طرحی جهادی برشمرد و بیان داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان سازمان توسعه ای با روحیه ای جهادی، آمادگی خود را در جهت توانمندسازی و آراستگی محلات کم برخوردار به مهارت اعلام می دارد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، گفت: در سازمان آموزش فنی و حرفه ای، به 19 گروه هدف که عمدتاً قشر آسیب پذیر است، آموزش های مهارتی ارائه می شود.

رییس ستاد توانمندسازی محلات کمتر برخوردار (۲۰۲۰ محله) با اشاره به فعالیت‌های این ستاد در محلات مختلف کشور، مسیر نقش آفرینی سازمان آموزش فنی و حرفه ای را روشن عنوان کرد.

علی آقامحمدی اظهار داشت: به دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، طرح ۲۰۲۰ محله کم‌تر برخوردار را در سراسر کشور داریم و در آن طرح وظایف دستگاه‌های مختلف در حوزه‌هایی مانند اشتغال، بازماندگان از تحصیل، سلامت، مسکن، تغذیه و ورزش دیده شده است.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه ای برای اشتغال با هماهنگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ویژه افراد بیکار، افزود: تاکنون ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سامانه مذکور ثبت شده و اقدامات مؤثری را باید دراین زمینه داشت.

رییس ستاد توانمندسازی محلات کمتر برخوردار با تأکید بر شناسایی افراد بیکار و دسته بندی آنان، تصریح کرد: دسته بندی افراد به ارائه خدمات به آنان کمک شایانی می کند و مشخص می شوند چه کسانی نیازمند آموزش هستند؟ چه کسانی قابلیت کارآفرینی دارند؟ و ...

آقامحمدی دریافت تقاضای مشاغل از بنگاه های اقتصادی، را ضروری دانست و گفت: شاید در شروع، امکانات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کافی نباشد ولیکن باید در دل کاستی ها کار انجام شود و با تعامل با سایر دستگاه ها، واحدهای صنفی، بخش خصوصی و ... این کاستی ها مرتفع شود.

وی با تأکید بر اطلاع رسانی این طرح به صورت عمومی، بیان داشت: در شروع این مسیر، ضروری است دوره های آموزشی مهارتی که قابلیت اجرا با امکانات کنونی را دارد، برگزار شود.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 93229
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب