نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی:
توجه به آموزش فنی و حرفه ای، توجه به اشتغال زایی، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است
اسحاقی، نماینده مردم زیرکوه و قاین در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران قاین گفت: توجه به آموزش فنی و حرفه ای، توجه به اشتغال زایی، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است.
اسحاقی، نماینده مردم زیرکوه و قاین در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران و برادران قاین گفت: توجه به آموزش فنی و حرفه ای، توجه به اشتغال زایی، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی، در این بازدید،اسحاقی، نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آموزش های فنی و حرفه ای در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما هرچه به مجموعه فنی و حرفه ای توجه کنیم به سمت و سوی اشتغال زایی می رویم.
وی افزود: این اشتغال زایی می تواند مستمر باشد و با وجود بحران های اقتصادی تبعات منفی آن دست و پای کارآموزان و کسانی که در این عرصه شاغل هستند را نگیرد.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توجه به فنی و حرفه ای، توجه به اشتغال زایی، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید است.
اسحاقی تصریح کرد: زمانی که شخصی با یک فن و تجربه وارد عرصه کار شود قطعا می تواند در آن کار یک جهشی به سمت جلو انجام دهد.
وی با اشاره به مجتمع فولاد قاینات خاطرنشان کرد: انشالله در آینده نزدیک از مجتمع فولاد برخوردار می شویم.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امید است در آینده نزدیک با مذاکرات و تفاهماتی که بتوانیم با مجموعه فولاد انجام دهیم قبل از راه اندازی این مجموعه کار آموزان بتوانند در مجموعه فنی و حرفه ای مستقر شوند تا تجاربی که شاید چندین سال است به دلیل فاصله ای که افتاده است کم شده است را مجدد به روز رسانی کنند و بتوانند با یک پتانسیل، علم روز و یک به روز آوری علم خود در مجتمع فولاد آغاز به کار کنند.
اسحاقی اظهار داشت: توجه به مجموعه فنی حرفه ای می تواند برای ما در آینده بازدارنده باشد تا در اشتغال محکوم به شکست نباشیم و به سمت و سوی بیکاری نرویم.
حسين خوش آيند، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان، با اشاره به اهمیت آموزش فنی و حرفه ای گفت: آموزش های مهارتی از ارکان مهم و اساسی برای ورود افراد به بازار کار و دستیابی به شغل های پایدار و باثبات محسوب می شود تا انسان ها بتوانند به عنوان نیروهای خلاق و کارآمد در توسعه و پیشرفت کشور نقشی اثرگذار بر عهده گیرند.
خوش آیند افزود: مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه اقتصاد پایدار در کشورها به شمار می رود به همین منظور آموزشهای فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: بر این پایه سازمان بین المللی کار آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.
نظر دهید