شعار سال
شنبه 15 دی 1403
  • 1402/05/07 - 08:13
  • - تعداد بازدید: 512
  • - تعداد بازدیدکننده: 510
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان،سمن ها، فعالان اجتماعی، معتمدین و نمایندگان سازمان های مردم نهاد

نشست توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان،سمن ها، فعالان اجتماعی، معتمدین و نمایندگان سازمان های مردم نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان، رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در جلسه شورای مهارت،توسعه و ترویج مهارت آموزی با همکاری سمن ها،فعالان،اجتماعی و معتمدین بیان داشت: نیاز است مهارت را در استان فراگیر و مردمی سازی کنیم؛ تا به خودکفایی در تامین نیروی ماهر مورد نیاز استان برسیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست مهارت،توسعه و ترویج مهارت آموزی با همکاری سمن ها،فعالان،اجتماعی و معتمدین گفت: پشت میز نشینی و مشاغل کاذب آفت و از موانع مهارت و اشتغال در سیستان و بلوچستان است.

وی با انتقاد از اینکه جمع کثیری از نسل جوان ما به مشاغل کاذب روی آوردند  و در این زمینه همه  مسئولان و صاحبان تریبون ها، مراکز آموزشی و علما میبایست پای کار بیایند ، افزود: نظام آموزشی ما مهارت  محور نیست.

 معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه اگر می خواهیم استان  به سمت توسعه برود باید مهارت  متناسب و مورد نیاز توسعه را ایجاد کنیم، یادآور شد: تناسب آموزش های فنی و حرفه ای  با تکنولوژی و نیروی انسانی ضروری است .  

شریفی با تاکید بر اینکه خیرین، علما، اساتید، صاحبان تربیون پای کار بیایند و مروج فرهنگ کار و مهارت در استان باشند، خاطرنشان نمود: پشت میز  نشینی و مشاغل کاذب آفت و از موانع مهارت و اشتغال در سیستان و بلوچستان است.

جلیل شهریاری مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: در استان نیاز به نیروی متخصص و تکنسین از همه جای کشور بیشتر احساس می شود و آموزش جوانان در این جهت از اولویت خاصی برخوردار است و با پشتوانه فنی و حرفه ای می توان به این مهم دست یافت .

وی افزود: از برکات این سلسله جلسات نزدیک شدن دیدگاهها و در نتیجه باعث ارتباط بهتر با مردم و اثر بخشی در امر آموزش ، اشتغال و معیشت جوانان است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان در ادامه آموزش های مهارتی را راهی برای دستیابی به شغل شرافتمندانه و مفید برای جامعه جوان عنوان کرد که هر کس باید در حد توان خود سفیر و معرف مهارت باشد.

وی ادامه داد : همه در ترسیم آینده خوب و درخشان جوانان، جوانترین استان کشور سهیم هستیم و مهارت آموزی بهترین طراحی و برنامه ریزی است.

وی یادآور شد : برای برخی از مشاغل نو در استان باید آماده بود و باید به نیاز بازار پاسخ داد که همه اینها در گرو تلاش و همکاری فعالان اجتماعی، سمن ها، گروه های مردمی،معتمدین و رسانه ها در معرفی این مشاغل است.

میرکاظمی از نمایندگان سازمانهای مردم نهاد بیان داشت : همان گونه که خیرین در دیگر موضوعات پای کار هستند ، نیاز است تا به سمت نذر مهارت هم سوق داده شوند چون هم اجر اخروی دارد و هم با فرهنگ ایرانی ما سازگار است.

مدیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان سیستان و بلوچستان گفت : فرهنگ استان ما فرهنگ قومی است و این برنامه ریزی های خاص خود را برای معرفی هرچه بهتر مهارت آموزی می طلبد که نتیجه آن اشتغال جوانان و دوری از اعتیاد و بزهکاری می باشد

مولوی محمد جعفر محبی مدیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان زاهدان اظهار کرد: میزان ارزش به نفع رساندن به سایر انسانها است و از همین رو مهارت آموزی نیز دارای ارزش است چرا که سرانجام آن نفع رساندن به هموطنان است.

مولوی گرگیچ از معتمدین استان بیان کرد : برای نتیجه بهتر باید پای کار بود و جهادی عمل کرد حتی نیاز است تا ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کار را  از خود و خانواده هایمان شروع کنیم.

در پایان این جلسه از کارآفرینان و مهارت آموختگان برتر استان تقدیر شد.

 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 102868
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب