در مراسم رونمایی از سامانه رویداد ملی «باهم» مطرح شد:
ایده کاوی را با آموزش های مهارتی تجربه کنید
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور در مراسم رونمایی از سامانه و پوستر رویداد ملی «با هم»، بیان داشت: ایده کاوی را با آموزش های مهارتی تجربه کنید
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «علی حسین شهریور» با بیان اینکه، علت اصلی بازماندگی و ترک از تحصیل بیش از یک میلیون و دویست هزار دانشآموز که بیشتر آنها در دوران متوسطه دوم هستند، را مشکلات اقتصادی و رفاهی برشمرد.
وی با تأکید بر ضرورت تجربه نگاری و ایده کاوی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای، گفت: باید با مهارت آموزی اشتغال پذیری آنها را افزایش و زمینه ورودشان به بازار کار تسهیل شود.
براساس این گزارش، ارتقاء توانمندی اولیاء و دانش آموزان، آسیب های روانی، اجتماعی و تحصیلی دانش آموزان، توسعه فضا، تجهیزات و فناوری های آموزشی و پرورشی، استعداد یابی و نخبه پروری، نوآوری و خلاقیت، ارتقای سلامت و افزایش نشاط، سرفصل های رویداد ملی تجربه نگاری و ایده کاوی حوزه آموزش و تربیت دانش آموزان محروم را تشکیل می دهند.
یادآور می شود: دبیرخانه این رویداد در بنیاد علوی تشکیل شده و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سازمان های آموزش فنی و حرفه ای و بهزیستی، دانشگاهها، بنیاد هدایت، مؤسسه رزمندگان اسلام، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خانه خلاق و نوآوری ستاپ، مدرسه توسعه پایدار دانشگاه شریف و دیگر سازمانها از جمله وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای همکار در برگزاری هستند.
مراسم اختتامیه و تقدیر از نفرات برتر این رویداد همزمان با دهه مبارک فجر برگزار می شود. همچنین بنا بر پیشبینی دبیرخانه این رویداد فرآیند داوری و ارزیابی تجربیات و ایده های برگزیده پس از دریافت در آذر و دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم «حمیدرضا خان محمدی»دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور،«مهدی کاظمی» معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش ، «وحید خاوه ای» مدیرعامل بنیاد علوی ،«سید وحید سعادت» معاون امور سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری،حجت الاسلام «علی جعفری» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره)، هر یک به تفکیک مطالبی درباره نقش تجربه نگاری در حوزه آموزش و پرورش در مناطق محروم کشور بیان کردند.
نظر دهید