شعار سال
پنجشنبه 24 آبان 1403
  • 1402/06/30 - 23:12
  • - تعداد بازدید: 752
  • - تعداد بازدیدکننده: 738
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آیین افتتاح مرکز جوارکارگاهی آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای نوع «الف» در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از آیین افتتاح مرکز جوارکارگاهی آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای نوع «الف» در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خبر داد.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از آیین افتتاح مرکز جوارکارگاهی آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای نوع «الف» در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در حاشیه این افتتاح عظیمی و مدیران کل ستادی و استانی از خط تولید این شرکت بازدید کردند.

مهرداد عظیمی گفت: این افتتاح در راستای توسعه آموزش های تخصصی اشتغال محور صنعت تراکتورسازی انجام شده است.

عظیمی اظهار داشت: مراکز آموزش جوار کارگاهی، مراکزی هستند که به‌ منظور گسترش آموزش‌های فنی و‎‌حرفه‌ای و تأمین نیروی کار ماهر مورد‌ نیاز صنایع، تأسیس و راه‌اندازی می‌شوند و آموزش در آنها با نظارت و هدایت سازمان آموزش فنی و‎‌حرفه‌ای کشور صورت می‌گیرد.

وی افزود: مراکز جوار کارگاهی از لحاظ تجهیزات آموزشی، مستقل از جریان خط تولید است، ولی مرکز آموزش بین کارگاهی در بین دو واحد تولیدی، به‌منظور آموزش مهارت‌های شغلی توسط صنایع بزرگ ایجاد می‌‎شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: مراکز آموزش جوار تحت نظارت کارخانه و در قالب استانداردهای مهارت آموزشی سازمان فعالیت می‌کنند که این گروه صنعتی از این دسته به‌شمار می‌روند.

در ادامه وحیدزاده (مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران) از دستاوردهای نوین این گروه توضیحاتی را داد و اعلام کرد: در دولت سیزدهم، روز به روز شاهد افزایش تولید و در برخی موارد صادرات برخی قطعات به خارج از کشور نیز بوده ایم.

وی افزود: برنامه های توسعه ای در بخش حمل و نقل همواره در اولویت برنامه های عمرانی و توسعه ای کشور بوده است، در این حوزه تلاش هایی قبل و بعد از انقلاب اسلامی صورت گرفت که به ایجاد کارخانه ها و گروه های تولیدی بسیاری، همچون تراکتور سازی و ماشین سازی تبریز و... منجر شد.

وحیدزاده گفت: طرح های توسعه ای در سال های گذشته بیانگر این است که صنعت ماشین آلات راهسازی و کشاورزی با فرصت های تجهیز و ارتقای بسیاری روبه رو است.

وی اظهار داشت: شرکت تراکتورسازی ایران در سال 1347 به صورت شرکت سهامی خاص با هدف ساخت تراکتور، کامیونت و ابزار در تبریز احداث شد. سپس یک سال بعد و در سه ماهه آخر سال این شرکت مونتاژ تراکتورهای رومانیایی را شروع کرد و به بهره برداری کامل رساند.

وحیدزاده در ادامه گفت: در سال 1354 نخستین تراکتور مسی فرگوسن در چهار نوع تولید و به بازار عرضه شد.

وی اعلام کرد: در سال 1366 شرکت های آهنگری، موتورسازان و ریخته گری از این شرکت تفکیک شدند و در سال 1382 نخستین خط مونتاژ این شرکت در استان کردستان با ظرفیت سالانه تولید 3500 دستگاه ایجاد شد. پس از آن در سال 1383 این شرکت با مشارکت شرکت CVG ونزوئلا،  فاز اول خط مونتاژ تولید تراکتور با ظرفیت 5000 دستگاه را ایجاد کرد و به بهره برداری رساند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 105020
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب