معاون استاندار مرکزی:
آموزشهای فنی و حرفهای جوانان روستایی متناسب با زیرساختهای موجود باشد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری مرکزی گفت: آموزشهای فنی و حرفهای جوانان روستایی باید متناسب با زیرساختهای موجود در روستاها ارایه شود.
به گزارش ایرنا،« حسن میرزاخانی» در نشست شورای مهارت استان مرکزی در اراک، افزود: باید برنامهریزی شود تا آموزشهایی ارایه شود که بتواند نیازهای روستای را تامین کند و مانع مهاجرت روستائیان به شهرها شود.
وی اظهار کرد: نداشتن مهارت یکی از علتهای مهم بیکاری در جامعه است و باید همه ظرفیتهای استان در راستای اجرای طرح تابستانه مهارت و افزایش آموزشهای مهارتی به کار گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری مرکزی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در ابلاغ سیاستهای برنامه هفتم بر حل مسایل اساسی کشور تاکید داشتند و یکی از مسایل اساسی، بحث اشتغال است و فنی و حرفهای، موتور محرک ایجاد اشتغال در جامعه است.
میرزاخانی عنوان کرد: مراکز آموزشی دولتی و آزاد فنی و حرفهای استان مرکزی باید آسیبشناسی شوند و مزایا و معایب آنها مشخص و معایب در اسرع وقت رفع شود.
وی گفت: استان مرکزی در راستای اجرای طرح جوارکارگاهی جزو استانهای موفق است و امید است این مهم صنایع بیشتری را در برگیرد تا افراد نیازمند شغل با آموزشهای جوارکارگاهی مشغول کار شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری مرکزی افزود: کارهای خوبی در زمینه آموزشهای فنی و حرفهای به زندانیان صورت گرفته و اشتغال به کار این قشر نیز باید با توجه به شرایطی که دارند در یک مرکز مشخص مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۲۸ شرکت و صنوف بزرگ این استان مجوز مرکز جوار دارند.
«حمیدرضا رستمی» افزود: علت بیشتر بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی به دلیل فقر مهارت است و این نهاد، طرح «نخلستان» ویژه فارغالتحصیلان بیکار دانشگاهی را در دستور کار دارد.
وی بیان کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته، ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در بخش آیتی کشور فعال است و آموزشهای این بخش با جدیت دنبال میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی ادامه داد: طرح نهضت مهارت آموزی در گام دوم انقلاب از سال گذشته در این استان آغاز شد و اطلاعرسانی وسیعی در این راستا تاکنون صورت گرفته است.
رستمی یادآور شد: ۲۳ هزار و ۶۰۰ نفر پارسال در مراکز دولتی فنی و حرفهای استان مرکزی، آموزشهای رایگان دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه قبل، ۳۰ درصد افزایش داشت.
وی گفت: ۱۹ گروه هدف در سازمان فنی و حرفهای تعریف شده که ۱۷ گروه آن به جز مناطق مرزی و مناطق نفتخیز، در استان مرکزی وجود دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی افزود: هفت هزار و ۳۸۷ نفر در سه ماه اول امسال در این استان تحت آموزشهای فنی و حرفهای قرار گرفتند.
رستمی عنوان کرد: پارسال ۹ هزار و ۲۰۰ نفر در آموزشگاههای آزاد استان مرکزی، آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند که نسبت به مدت مشابه قبل، ۳۲ درصد افزایش یافت.
وی گفت: سال گذشته ۱۱۷ مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفهای در استان مرکزی صادر شد که با افرایش ۳۱۶ درصدی همراه بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی ادامه داد: در سه ماه نخست امسال، ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در آموزشگاههای آزاد این استان آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
رستمی اظهار کرد: ۳۹ مجوز تاسیس آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد در سه ماه اول امسال در استان مرکزی ارایه شد.
وی یادآور شد: عملکرد قرارگاه مهارتی نیروهای مسلح استان مرکزی در سال گذشته با افزایش ۱۹۷ درصدی همراه بود و در این مدت ۲ هزار و ۸۱۹ نفر تحت آموزش قرار گرفتند و در سه ماه اول امسال نیز ۳۴۹ نفر از سربازان در این استان، آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی از اجرای طرح تابستانه مهارت در کشور خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح هفت دستگاه مسئول، تفاهمنامهای را به امضا رساندهاند و این طرح از ۱۵ تیرماه جاری آغاز و تا ۱۵ شهریورماه امسال ادامه دارد.
رستمی عنوان کرد: جامعه هدف این طرح دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال است و باید جزو پنج دهک اول جامعه باشند.
۲۱ مرکز آموزش دولتی و ۴۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان مرکزی وجود دارد.
نظر دهید