فنی و حرفهای نیاز جامعه به مهارتهای جدید منطبق نیاز در منطقه را تامین نماید
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان با حجت الاسلام و المسلمین عزیزی امام جمعه شهرستان زابل دیدار کردند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان با حجت الاسلام و المسلمین عزیزی امام جمعه شهرستان زابل دیدار کردند
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان سیستان و بلوچستان: جلیل شهریاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان با حضور در دفتر حجت الاسلام و المسلمین عزیزی، امام جمعه زابل دیدار و گفتگو کرد.
امام جمعه زابل در این دیدار گفت: به مسئله بیکاری جوانان و ایجاد فرصت های شغلی با مهارت آموزی باید اهمیت داده شود و دغدغه اشتغال نیروی کار تا حد زیادی از این طریق برطرف میشود.
بنا براین گزارش وی با تاکید بر اهمیت توسعه و گسترش آموزشهای مهارتی در جامعه افزود: برنامه های توسعه ای جدید از جمله نیروگاه برق بادی در حال احداث در منطقه شمال سیستان (میل نادر) در آینده نیروی کار بسیاری نیاز دارد و از هم اکنون باید این نیاز با استفاده از نیروی کار بومی تامین گردد و این نیروها می بایست مهارت لازم را فرا گیرند.
وی از نیروی کار و سرمایه انسانی به عنوان اصلیترین سرمایه در کشورهای پیشرفته نام برد و تصریح کرد: اصل تاثیرگذاری آموزشهای فنی و حرفهای در جوامع پیشرفته بسیار معروف و اثرات آن مشهود است.
تربیت نیروی کار مورد نیاز نیروگاه بادی میل نادر در اولویت کار است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفهای استان سیستان وبلوچستان، در این دیدار اظهار داشت: در استان 24 مرکز آموزش فنی و حرفهای وجود دارد که این مراکز دولتی فعال هستند.
جلیل شهریاری، با بیان اینکه راه برونرفت از آسیبهای اجتماعی و مشکلات مربوط به اشتغال مهارت است، گفت که باید ذائقه جامعه را از مدرکگرایی به مهارتگرایی تغییر دهیم و این رویکرد اصلی در برنامهریزیهای ترویجی و آموزشی خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی وحرفهای استان، تربیت نیروی کار ماهر برای نیروگاه بادی میل نادر را یکی از اولویت های مهم این اداره کل در منطقه سیستان دانست و گفت: تربیت نیرو در مشاغل مختلف اولویت بندی خواهد شد.
این گزارش می افزاید: پروژه احداث نیروگاه بادی "میل نادر" شمال سیستان و بلوچستان تاکنون حداقل ۲۰ مگاوات آن برابر با هشت توربین ۲.۵ مگاواتی به بهرهبرداری رسیده است و تا پایان سال ۱۶ توربین بادی دیگر نصب و ۵۰ مگاوات برق وارد مدار می شود.
نظر دهید