سومین جلسه شورای هماهنگی رفاه دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران برگزار شد
سومین جلسه شورای هماهنگی رفاه دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور نمایندگان مردم ساری، بابل و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد.
سومین جلسه شورای هماهنگی رفاه دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران با حضور نمایندگان مردم ساری، بابل و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، سومین جلسه شورای هماهنگی رفاه دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور علی بابایی کارنامی و منصور علی زارعی، نمایندگان مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی و علی کریمی، عضو هیئت رئیسه مجلس ورئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، در سالن اجتماعات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران برگزار شد.
بنابراین گزارش؛ نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، در سومین جلسه شورای هماهنگی رفاه دستگاه های اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: کاربردی ترین نوع آموزش که می تواند ضمانت اشتغال، تولید، کسب و کار در کشور داشته باشد آموزش های فنی و حرفه ای است که باید ساز و کاری برای رسیدگی به مشکلات، موانع و محدودیت های آموزش فنی و حرفه ای با استفاده از نظر کارشناسان فرهیخته بوجود آورد .
وی ادامه داد: برای تقویت فرهنگ مهارت و نهادینه نمودن این فرهنگ ، لازم است ارتباط عمیقی بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه ها بوجود آید تا ضمن تقویت این فرهنگ به توسعه آموزش های فنی و حرفه ای بیاندیشیم .
در ادامه این نشست، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندرود اظهار داشت: باید تلاش شود تا جایگاه آموزش فنی و حرفه ای بگونه ای ارتقاء یابد که در اولویت آموزش های کشور باشدکه خوشبختانه این اعتقاد در میان نمایندگان دوره یازدهم وجود دارد که آموزش های فنی و حرفه ای کاربردی می باشد همچنین باید در پرداخت تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ قانون بودجه گواهینامه های آموزش فنی و حرفه ای الزامی شود و تلاش کنیم این موضوع در مجلس یازدهم مطرح و مصوب شود.
در این جلسه، منصور علی زارعی، دیگر نماینده مردم ساری و میاندرود بیان کرد: رسیدگی به مشکلات حوزه مهارت آموزی در کشور و رفع موانعی که مغفول مانده با روش های فعلی پاسخگو نمی باشد و لازم است ابتدا به تببین جایگاه مهارت و آموزش های فنی و حرفه ای با رویکرد حضور مناسب و موثر در برنامه توسعه هفتم کشور پرداخت . امید است ایجاد فراکسیون مهارت مجلس شورای اسلامی کمک کند تا این مهم به تحقق برسد.
در ادامه این نشست، سید حسین درویشی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، گفت: نیاز به حمایت در تشکیل فراکسیون مهارت در مجلس که موضوع بسیار ضروری است وجود دارد .حمایت و مساعدت مجلس یازدهم در اجرای کامل قانون نظام جامع مهارت مورد تقاضا بوده و پیوست بودجه ای آن نیز مورد تاکید است .
وی افزود؛ لازم است برای ارتقای جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای در کشور به رتبه بندی مربیان این سازمان همانند معلمان آموزش و پرورش اهمیت داده شود .
درویشی ادامه داد: ارتقاء جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در برنامه هفتم توسعه و ایجاد ردیف بودجه ای برای توسعه المپیاد ملی مهارت، اجرای بند ۲ تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون تجمیع عوارض و طرح لایحه کمک های اشخاص حقیقی و حقوقی برای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مورد درخواست است که امید است نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به این درخواست ها جواب مثبت بدهند.
نظر دهید