بيش از 4 هزار و 600 نفر از بانوان استان بوشهر از آموزش هاي مهارتي بهره مند شدند
مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر از ارائه آموزش های مهارتی به 4 هزار و 633 نفر از بانوان استان در بخش دولتی در سالجاری خبر داد.
مدير کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر از ارائه آموزش های مهارتی به 4 هزار و 633 نفر از بانوان استان در بخش دولتی در سالجاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، عبدالمجيد دراهکي، در نشست برنامه ريزي آموزشي بانوان استان بوشهر ،اظهار داشت: با تدوين برنامه هاي آموزشي در حوزه توانمندسازي بانوان در استان بوشهر 452 دوره مهارتي با تنوع بيش از 200 حرفه آموزشي در 10 شهرستان در راستاي توانمندسازي و ارتقای مهارت بانوان استان در سال جاري اجرا شده است.
دراهکی تصریح کرد؛ آموزش هاي مهارتي در حوزه هاي ساکنين مناطق روستايي، متقاضيان مهارت آموزي، زنان سرپرست خانوار، زنان خانه دار، دانشجويان، افراد داراي معلوليت، آسيب ديدگان اجتماعي و ساکنين مناطق مرزي و محروم براي بانوان ارايه شده است.
وی افزود: اشتغال و مهارت آموزی دو مقوله به هم وابستهاند و در شرایط امروز اقتصاد، آشنایی جوانان به ویژه بانوان با آموزشهای مهارتی و گسترش مهارتهای فنی و حرفهای در ورود به بازار کار موثر است.
دراهکي به مهارت آموزي 8 هزار 642 بانوي استان بوشهر در سال گذشته اشاره کرد و بيان داشت: یکی از برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای، انطباق مهارتهای جدید با استانداردهای جهانی است و در این باره ماموریت ارايه آموزش در جوار دانشگاهها، آموزش صنایع، آموزش اصناف، آموزش در پادگانها، آموزش روستاییان و زنان سرپرست خانوار را به منظور ارتقای کیفیت تولید و بهرهوری و تربیت نیروی انسانی ماهر برعهده دارد.
وي با اشاره به اهمیت فراهم کردن زمینه فعالیتهای اقتصادی برای بانوان سرپرست خانوار،بی سرپرست و بد سرپرست و هدایت آنان به سوی کارآفرینی و اشتغال زایی ادامه داد: متولی اصلی آموزش و تربیت نیروی انسانی ماهر اداره کل فنی و حرفه ای بوده که آموزشها جهت پرورش نیروی انسانی ماهر، اساس و پایه جهش تولید شعار امسال است.
مدير کل آموزش فني و حرفه اي بوشهر از اجراي طرح توانمندسازی مهارتی زنان مبتنی بر بهرهمندی از الگوی نوین برای توسعه اشتغال به ویژه مشاغل خانگی با همکاری اداره کل امور بانوان و خانواده استانداري بوشهر خبر داد و گفت: در این طرح فرآیند شناسایی، مهارت آموزی، توانمندسازی شغلی و بازاریابی برای جامعه هدف دنبال می شود که اجرای این طرح می تواند موجب توانمندسازی زنان، ایجاد شغل پایدار با بهره مندی از ظرفیت مشاغل خانگی و بهبود وضعیت معیشتی آنان شود .
دراهکي با بيان اينکه مهم ترین منبع درآمدی زنان از طریق ایجاد مشاغل خانگی فراهم می شود و باید با کسب مهارت و آموزش های لازم، جامعه هدف این طرح را در این مسیر یاری کرد،
نظر دهید