برگزاری نشست مشترک با نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پیرو تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای در کمیسیون آموزش
نشست مشترک با نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پیرو تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای در کمیسیون آموزش با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس و معاونین سازمان با هدف چابک سازی مهارت آموزی در کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ابتدای این نشست با اشاره به 19 گروه هدف این سازمان، اذعان داشت: سازمان، متولی ارائه آموزش های غیررسمی مهارتی در دو بخش دولتی و خصوصی می باشد و 646 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، 5 هزار و چهارصد کارگاه آموزشی و حدود 12 هزار و 500 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد از ظرفیت های این مجموعه می باشد که با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمهماهر و گسترش چتر مهارتی به فعالیت مشغول می باشد.
«غلامحسین حسینی نیا» از تدوین و تصویب طرح اساسنامه این سازمان در مجلس شورای اسلامی پیرو نشست های متعدد با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مبنی خبر داد و افزود: اصلاح ساختار سازمان آموزش فنی و حرفه ای از سطح ستاد تا شهرستان ها، رتبه بندی و طراحی مسیر شغلی مربیان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای هیأت امنائی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه های آزاد، پیش بینی اختصاص مجدد 2 درصد از درآمد حاصله از اجرای قانون کار آموزی، اصلاح ساعات کاری مربیان، راه اندازی شورای مهارت در تمامی استان ها به صورت رسمی و دارای قانون مشخص و ... از موارد مطروحه در این اساسنامه می باشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: با توجه پیگیری های مکرر و مطرح کردن مشکلات معیشتی و رفاهی کارکنان ساعی و خدوم، چالش های قانونی و مشکلات منابع درآمدی و مالی، ساختاری و ... این سازمان با نمایندگان مردم شریف در مجلس شورای اسلامی و پس از مشخص شدن ظرف زمانی از سوی اعضای ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی آموزش، تربیت فنی و حرفهای و مهارتی و پیرو جلسات مکرر با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و لحاظ شدن نظرات، طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تدوین و از سوی نمایندگان پیشنهاد دهنده آماده ارائه در صحن مجلس می باشد.
رئیس سازمان در پایان با بیان اینکه مشکلات معیشتی کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای، سد راه برای انجام وظیفه نبوده است، افزود: ما مسئولیت اجتماعی و شرعی داریم که اجازه بی تفاوتی را نمی دهد.
بر اساس این گزارش، این نشست مشترک با حضور «حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری»، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، «غلامحسین حسینی نیا» معاون وزیر و رئیس سازمان، «سیدمازیار علوی» مدیر کل دفتر ریاست، حقوقی، روابط عمومی و امور بین الملل، «علی حسین شهریور» معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت، »محمود تقی پور» مدیر کل دفتر نظارت بهسازی و هدایت شغلی و «محمود تقی پور» مدیر کل دفتر نظارت بهسازی و هدایت شغلی برگزار شد.
نظر دهید