شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1400/11/03 - 07:43
  • - تعداد بازدید: 926
  • - تعداد بازدیدکننده: 318
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور به بهره برداری رسید

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان‌ آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه امسال راه اندازی هزار و ۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در دستور کار قرار دارد گفت: از این تعداد ۴۰۰ مرکز امسال به بهره برداری رسیده است.


مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان‌ آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به اینکه امسال راه اندازی هزار و ۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در دستور کار قرار دارد گفت: از این تعداد ۴۰۰ مرکز امسال به بهره برداری رسیده است.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، داود ناصری امید، 2 بهمن سال جاری در آئین  بهره برداری از مرکز جوار کارگاهی در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: یکی از دغدغه های مسولان و خانواده ها رفع بیکاری و ایجاد اشتغال است.


وی وضعیت‌ اشتغال کشور را بر پایه فرهنگ‌ مدرک گرایی بیان کرد و گفت: نظام‌ آموزشی در کشور معیوب است و برخی فارغ التحصیلان رشته های مهندسی، مهارت لازم‌ را ندارند و به جای اینکه کارآفرین‌ باشند ۴۰ تا ۵۰ درصد به دنبال کسب مهارت و کارآموزی هستند.


ناصری امید تصریح‌ کرد: دانشگاه ها هزینه و شهریه از دانشجویان دریافت می ‌کنند و وقت دانشجو فقط به آموزش تئوری ها می گذرد.


وی موفقیت دانشجویان فارغ‌التحصیل‌ رشته های پزشکی را نسبت به سایر رشته ها به دلیل گذراندن‌ فعالیت های عملی در بیمارستان‌ ها در کنار مسائل آموزشی تئوری عنوان کرد.


مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان‌ گفت: وجود مراکز جوار کارگاهی می تواند نیاز اساسی کشور در حوزه مهارت آموزی را برآورده سازد که این مراکز  مهارت  بین‌ شاغلین در صنایع‌ در کارگاه ها و نیز مهارت جوانان جویای کار را ارتقاء می بخشد.


وی با اشاره به وجود ۷۰۰ مرکز جوار کارگاهی و بیش از چهار هزار و ۸۰۰ کارگاه در حوزه صنایع مختلف در کشور ادامه داد: به غیر از مراکز فنی و حرفه ای در کشور، ۱۱ هزار آموزشگاه بخش خصوصی در کشور وجود دارد.


ناصری امید خاطرنشان کرد : تا پایان امسال راه اندازی یکهزار و ۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور در دستور کار است که تا کنون ۴۰۰‌ مورد افتتاح شده است.


مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان‌ آموزش فنی و حرفه ای کشورگفت:  مرکز جوار کارگاهی واقع در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان می تواند در کشور به طور پایلوت در بحث مهارت آموزی کمک‌ کننده باشد و دیگر صنایع کشور هم از آن الگو بگیرند.


مهارت آموزی شانس اشتغال را دو برابر می کند


 مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان‌ کرمان نیز در این‌ آئین اظهار کرد: برای رشد و توسعه اقتصادی درکشور به شدت به نیروی کار ماهر نیاز داریم‌ از طرفی با رشد مدرک گرایی و فارغ التحصیلان فاقد مهارت مواجه هستیم.


محمدرضا جهانگیری بیان کرد: کم‌ توجهی به مهارت آموزی در کشور رواج یافته و به گفته وزیر کار ۶ میلیون  بیکار در کشور وجود دارند که دو میلیون‌ نفر آن‌ ها بیکار مطلق جویای کار و فاقد مهارت هستند.
وی افزود: برای کاهش این‌ بیکاری ها مهارت آموزی نیاز است، مراکز جوار کارگاهی در کنار صنایع و کارخانجات می توانند با استفاده از ظرفیت کارخانه ها علم‌ و دانش فنی صنایع را منتقل و موجب گسترش مهارت آموزی شوند.


جهانگیری با بیان‌ اینکه نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ۲۲ درصد و نرخ بقیه بیکاری های جامعه  ۱۱ درصد است بیان کرد: این‌ یعنی اگر فرزندمان را به دانشگاه می فرستیم‌ اگر مهارت نیاموخت شانس اشتغال را به نصف کاهش داده ایم و اگر در دانشگاه در کنار دروس تئوری مهارت هم  بیاموزد شانس اشتغال بیشتری دارد.

 
وی خاطرنشان‌ کرد : مهارت آموزی شانس اشتعال افراد را دو برابر می کند و دانشگاه شانس را به نصف کاهش می دهد  زیرا در دانشگاه ها مهارت را آموزش نمی دهند


 


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 87568
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب