شعار سال
دوشنبه 01 بهمن 1403
  • 1398/12/05 - 16:46
  • - تعداد بازدید: 4677
  • - تعداد بازدیدکننده: 308
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
علی لاریجانی در دیدار با علی اوسط هاشمی:

نظام آموزشی نیازمحور شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نقد مدرک گرایی در کشور گفت: نظام آموزش رسمی باید نیاز محور حرکت کند تا زمینه ساز مهارت آفرینی و اشتغال باشد‌.




رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نقد مدرک گرایی در کشور گفت: نظام آموزش رسمی باید نیاز محور حرکت کند تا زمینه ساز مهارت آفرینی و اشتغال باشد‌
.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گزارشی از اقدامات انجام شده در این سازمان در حوزه مهارت آموزی به رئیس مجلس تقدیم کرد.


بر اساس این گزارش، دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت آموزش و توسعه مهارت در کشور گفت: کار سازمان آموزش فنی و حرفه ای مؤثر است و آموزش دیدگان شما به سرعت جذب بازار کار می شوند.


دکتر لاریجانی در ادامه با اشاره به مدرک گرایی در کشور گفت: نظام آموزش رسمی باید نیاز محور حرکت کند تا  زمینه ساز  مهارت آفرینی و  اشتغال باشد‌.


 


علی اوسط هاشمی در دیدار با علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی:


مهارت در گفتمان حاکمیت، جایگاه شایسته ای ندارد


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دیدار با علی لاریجانی گفت: مهارت در گفتمان حاکمیت از جایگاه شایسته ای برخوردار نیست.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در این دیدار ابتدا هاشمی به ظرفیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از جمله تعداد 600 مرکز ثابت دولتی، 5800 مربی، 11 هزار و 700 آموزشگاه آزاد اشاره کرد و افزود: متأسفانه در گفتمان مقامات کشور، پیوست مهارت نیست.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به تدوین سند مهارت در 22 استان کشور با توجه به ظرفیت های هر استان اشاره کرد و افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای متولی تدوین استاندارد آموزش مهارت، آزمون مهارت و صلاحیت حرفه ای و صدور گواهینامه مهارت در کشور است.


وی افزود: متأسفانه برخی دستگاه های دیگر به صورت مستقل اقدام  به امر آموزش مهارت می کنند در حالی که این کار وظیفه ذاتی ماست.


 


خدمات رایگان سازمان  محدود به استان های محروم می شود


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: یکی از برنامه های جدی سازمان واگذاری آموزش ها به بخش خصوصی  است تا جائیکه تا پایان سال 1399، بنا داریم تنها در حدود 7 استان محروم کشور خدمات آموزشی رایگان ارائه کنیم و بقیه آموزش ها را به بخش خصوصی واگذار نمائیم.


هاشمی در ادامه گفت: شرایط عمومی کشور اقتضا می کند بخش خصوصی را تقویت کنیم و در این خصوص خواستار تمدید معافیت مالیاتی آموزشگاه های آزاد شد.


وی همچنین بر ضرورت حمایت مجلس شورای اسلامی از بیمه مؤسسین آموزشگاه های آزاد کشور تأکید کرد.


هاشمی در بخش دیگری از پیشنهادات خود گفت: اختصاص مبلغی از محل هدفمندی یارانه ها برای آموزش مهارت به دریافت کنندگان بیمه بیکاری می تواند فاصله زمانی شاغل شدن بیکاران را کوتاه نماید.


علی اوسط هاشمی در ادامه با اشاره به ضرورت ارتقای وزن اجتماعی مهارت در جامعه گفت: انتظار داریم در طرح طبقه بندی مشاغل، مهارت داشتن افراد به عنوان یک امتیاز دیده شود.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 83410
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب