شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1400/07/30 - 09:26
  • - تعداد بازدید: 2483
  • - تعداد بازدیدکننده: 381
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور: مسابقات ملی مهارت ابزاری برای توسعه و تقویت مهارت های فنی است

مراسم اختتامیه نوزدهمین مسابقات ملی مهارت با حضور علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در 4 رشته مهارتی در کرمان برگزار شد.

مراسم اختتامیه نوزدهمین مسابقات ملی مهارت با حضور علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در 4 رشته مهارتی در کرمان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای کشور، علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با  قدردانی از برگزاری این مسابقات در کرمان به عنوان زادگاه سردار شهید سلیمانی و مهد مقاومت ایران گفت: توسعه مهارت، سرمایه گذاری برای آینده است.


وی از برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه مهارت آموزی در مناطق روستا‌یی و عشایری، تسهیل ورود بخش خصوصی به حوزه مهارت آموزی و  ارتقای سطح سنجش مهارت خبر داد و افزود: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ در استان کرمان بیش ار ۵ میلیون و سیصد هزار نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، زنان سرپرست خانواده، معلولین و سایر متقاضیان ارائه شده است  و تا پایان سال به ۱۰ میلیون نفر ساعت افزایش خواهد یافت.


وی افزود: در ۶ ماه گذشته در استان کرمان بیش از ۱۶۵۰۰ نفر  در آزمونهای سنجش مهارت شرکت کرده‌اند و۷۵۰۰ نفر موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه‌ای شده اند.


شهریور گفت: برای کیفیت بخشی به سنجش مهارت و ارتقای اعتبار گواهینامه های فنی و حرفه ای،  دو مرکز سنجش مهارت شغلی در استان کرمان راه اندازی می شود.


وی همچنین از تدوین ۱۲۰ استاندارد شایستگی و ارزشیابی تا پایان سال در استان کرمان خبر داد و گفت: این استانداردها با توجه به نیاز بازار کار استان تهیه خواهند شد.


شهریور با بیان اینکه تحقیقات سازمانهای بین المللی نشان می دهد ۶۵ درصد  دانش آموزان کنونی در مشاغلی  مشغول به کار می شوند که هنوز به وجود نیامده اند گفت: آینده کار به سرعت در حال تغییر است و برنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور سرمایه‌گذاری آموزشی و توانمندسازی نسل جوان از طریق تدوین استاندارد برای مشاغل نو می باشد.


شهریور با بیان اینکه مسابقات ملی مهارت ابزاری برای تسریع در توسعه و تقویت مهارت های فنی است گفت: این مسابقات ضمن اینکه زمینه شناسایی نخبگان مهارت را فراهم می‌کند باعث می شود نگاه مردم و مسئولین به ضرورت تقویت مهارت آموزی در کشور معطوف شود.


وی افزود: مسابقات مهارت موجب بهبود تصویر و جذابیت آموزش های فنی و حرفه ای برای نسل جوان می شود.


شهریور با بیان اینکه آموزش هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده است، کمبود بودجه سازمان فنی و حرفه‌ای را خطری برای کم رنگ شدن مهارت آموزی در کشور دانست و بر ضرورت افزایش بودجه این سازمان در  قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تاکید نمود.


در انتهای این مراسم با اهدای مدال و لوح افتخار از برگزیدگان رشته‌های طراحی مهندسی مکانیک، تراش و فرز CNC  و مکانیک ماشین آلات سنگین قدردانی شد


بنا بر این گرازش ، ۵۷۵ نفر در ۳۳ رشته با هم رقابت می کنند و برگزیدگان به مسابقات بین‌المللی مهارت در شانگهای چین اعزام خواهند شد.


 


 

  • گروه خبری : اخبار استانها,اخبار عمومی
  • کد خبر : 86896
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب