شعار سال
پنجشنبه 27 دی 1403
  • 1401/08/14 - 13:59
  • - تعداد بازدید: 588
  • - تعداد بازدیدکننده: 575
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به ۲۰۳ نفر از بانوان تایباد

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تایباد گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۰۳ نفر از بانوان این شهرستان انواع آموزش های فنی و حرفه ای را دیده اند.
اسماعیل نیک‌محمدی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تایباد در گفت وگو خبرنگار فارس در تایباد اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست امسال به ۲۰۳ نفر از بانوان شهری و روستایی این شهرستان آموزش های فنی و حرفه ای در رشته های مختلف ارائه داده شده است که عملکردی بیش از ۵۹ هزار نفرساعت را به ثبت رسانده اند.
وی افزود: از این تعداد، ۹۴ نفر ساکن شهر تایباد بوده که در رشته های بافندگی ترکیبی قالی و گلیم، پرورش گیاهان دارویی، شیرینی‌پزی درجه ۲، تکثیر و پرورش گل های آپارتمانی، قالی‌بافی ترکی، دوزندگی کیف چرمی با دست و گوهرتراشی سنگ های قیمتی و نیمه‌قیمتی در محل مرکز فنی و حرفه ای، آموزش دیده اند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تایباد ادامه داد: همچنین در حوزه بانوان روستایی ۱۰۹ نفر ساکن روستاهای بهلول‌آباد، پلبند، استای، کشکک، خیرآباد، آبقه و شهر مشهدریزه بودند که رشته هایی نظیر حوله‌بافی، مانتودوزی، قالی‌بافی درجه ۲، قالی‌بافی تابلویی، گلیم‌بافی حجمی و نازک‌دوزی زنانه را آموختند.
نیک‌محمدی با بیان اینکه آمادگی برای افزایش تعداد روستاهای محل آموزش وجود دارد؛ گفت: مهارت‌آموزان روستایی با کمک و فراخوان دهیاری ها جذب و دوره ها هم در محل پایگاه های بسیج و دهیاری روستا برگزار می شوند.
وی بیان کرد: آموزش های ویژه بانوان توسط ۱۰ نفر از مربیان رسمی و افتخاری مرکز فنی و حرفه ای تایباد ارائه شده که این شهرستان در حوزه بانوان شهری ۲۶ هزار و ۵۲۱ نفرساعت و در حوزه بانوان روستایی ۳۳ هزار و ۲۸۲ نفرساعت عملکرد را به ثبت رسانده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تایباد خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۱۰ بانوی شهری و ۱۲۶ بانوی روستایی موفق به کسب آموزش های فنی و حرفه ای شدند که در مجموع ۴۱ هزار و ۱۰۷ نفرساعت عملکرد دوره های آنها بوده است.
این مقام مسئول به آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای اشاره و تصریح کرد: در همین بازه زمانی ۶ ماهه، ۳۹۴ نفر بانو در ۱۱ آموزشگاه آزاد سطح شهرهای تایباد و مشهدریزه آموزش دیدند که افزایش ۱۳۱ نفر نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.
نیک‌محمدی اضافه کرد: همه افراد پس از پایان دوره در آزمون مربوط به رشته انتخابیشان شرکت می کنند و موفق به اخذ گواهی بین المللی فنی و حرفه ای خواهند شد.
وی اذعان کرد: حمایت از مهارت‌آموزان و ایجاد زمینه اشتغال برای آنها می تواند به تولید و رونق اقتصادی منطقه منجر شود.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 93222
کلمات کلیدی
صوفیا سهرابی
خبرنگار

صوفیا سهرابی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب