شعار سال
چهارشنبه 12 دی 1403
  • 1401/11/01 - 12:29
  • - تعداد بازدید: 684
  • - تعداد بازدیدکننده: 678
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف گسترش دیپلماسی مهارت بین کشور ایران و زیمباوه؛

وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمباوه و رئیس دانشگاه زنان این کشور از مرکز جامع تخصصی طراحی طلا و جواهر کشورمان بازدید کردند

«هوی سی اینسزا» وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمباوه و رئیس دانشگاه زنان این کشور به همراه «محمدرضا شاه پسند»، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و با هدف گسترش تعاملات مهارتی دو کشور در زمینه «فراوری محصولات طلا و جواهر» دیدار و گفتگو کردند.

«هوی سی اینسزا» وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمباوه و رئیس دانشگاه زنان این کشور به همراه «محمدرضا شاه پسند»، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و با هدف گسترش تعاملات مهارتی دو کشور در زمینه «فراوری محصولات طلا و جواهر» دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، این دیدار که در محل اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر، نقره و سنگ های قیمتی ایران برگزار شد، شاه پسند افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در بیش از هفتاد شهرک صنعتی اقدام به راه اندازی مراکز مهارت آموزی جوار کارگاهی نموده است که در آن مهارت آموزی به افراد جویای شغل و بازآموزی شاغلین انجام می شود.

شاه پسند گفت: نوآوری و خلق ایده های نوین عامل پویایی و بقای کسب و کار در صنعت طلا و جواهر است که سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تدوین استانداردهای شغل و شایستگی این رشته این نیاز را برآورده سازد.

وی بیان کرد: این سازمان آمادگی دارد تا بر اساس اعلام نیازهای آموزشی کشور زیمباوه علاوه بر آموزش مربیان زیمباوه در مرکز ملی تربیت مربی در زمینه طراحی و ساخت طلا و جواهر، «مهارت آموزان» کشور زیمباوه را نیز آموزش دهد.

شاه پسند همچنین گفت: کشور ما در مسابقات جهانی مهارت 2022 که در کشور سوئیس برگزار شد، توانست مدال طلای جهانی رشته طلا و جواهر را از آن خود کند.

شاه پسند گفت: علاوه بر این آمادگی داریم مربیان این رشته را نیز به کشور زیمباوه برای آموزش به مهارت جویان اعزام کنیم.

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: «گواهی نامه های مهارتی» این سازمان دارای اعتبار بین المللی بوده و استاندارد های تدوین شده در هر رشته نیز دارای کد بین المللی ایسکو است، از این رو دارندگان مدارک مهارتی برای دستیابی به شغل در سراسر جهان مسیر کوتاه تری پیش رو دارند.

در ادامه «هوی سی اینستزا»، وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمباوه، با استقبال از همکاری مهارتی مشترک دو کشور ایران و زیمباوه به ویژه در زمینه « فراوری طلا و جواهر» گفت: مواد معدنی و فلزات گرانبها 52 درصد از کل درآمد صادراتی زیمباوه را تشکیل می‌دهند و طلا دومین تولیدکننده درآمد صادراتی این کشور است، که به دلیل نبود صنعت فراوری آن، به صورت خام به فروش می رسد.

وی گفت: کشور زیمباوه آمادگی دارد تا با اعزام مربی و کارآموز به کشور ایران آموزش های لازم در این زمینه را فرا گیرد.

بنا براین گزارش، هیأت زیمباوه در ادامه از واحد های تولیدی طلا و جواهرات فعال در زمینه طراحی، ریخته کاری، بساب کاری، مخراج کاری و لیزر کاری مجتمع طلا و جواهر کریمخان بازدید کردند.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 95235
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب