در ششمین سفر استانی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور؛
هشت طرح مهارتی در استان خوزستان به بهرهبرداری رسید
در راستای توسعه مهارتهای فنی و حرفهای و تقویت ارتباط بین آموزش و صنعت، هشت طرح مهارتی استان خوزستان با حضور غلامحسین محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، همزمان با ششمین سفر استانی غلامحسین محمدی، هشت طرح مهارتی شامل چهار مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی صنعت، سه کارگاه هوش مصنوعی، مشارکتی پهباد و کولرهایVRF مرکز امام علی(ع) اهواز و باشگاه ورزشی کارکنان افتتاح شدند.
معاون وزیرکار، تعاون و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور با حضور در جلسه کارگروه توسعه مهارت استان خوزستان بر راهاندازی مراکز هیأت امنائی، مشارکتی و مهارتهای پیشرفته و همچنین توسعه مراکز جوارکارگاههای آموزشی در کنار بنگاههای اقتصادی به منظور ارتقای مهارت شاغلین و تأمین نیروی کار ماهر در صنایع مختلف تأکید کرد.
وی ببا اشاره به وجود زنجیرههای مختلفی در اشتغال، تصریح کرد: مهارت آموزی یکی از حلقههای است که این زنجیرهها را به هم متصل میکند و هیأت امنایی و مشارکتی کردن برخی از مراکز آموزش فنی و حرفهای با حضور فعالان اقتصادی و اختصاص بستههای حمایتی برای حضور شرکتها و صنایع بزرگ در راستای توسعه آموزشهای جوار کارگاهی از برنامههای تحولی این سازمان می باشد.
محمدی از فعالیت ۴۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای در استان خبر داد و عنوان کرد: با تأیید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شرکتهایی که در خوزستان مستقر هستند حسابهای بانکی، ارزش افزوده خود را به داخل استان میآوردند و در طرحهای خود از نیروی بومی استفاده خواهند کرد.
وی همچنین از اختصاص بخشی از مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای وزارت نفت برای توسعه زیرساختهای آموزش فنی و حرفهای در کشور خبر داد.
معاون وزیرکار، تعاون و رفاه اجتماعی در آیین افتتاح مراکز مذکور با بیان اینکه این مراکز به عنوان پل ارتباطی میان آموزشهای فنی و نیازهای واقعی بازار کار ایجاد شدهاند و هدف آنها ارتقای مهارتهای نیروی کار و پاسخگویی به نیازهای صنعت در استان است، بیان داشت: توسعه مهارتهای فنی و حرفهای در جوانان، به ویژه در حوزههای نوین صنعتی، از اولویتهای دولت است و این مراکز به عنوان یک راهکار مؤثر در این راستا عمل خواهند کرد.
وی اظهار داشت: افتتاح این مراکز نشاندهنده عزم جدی دولت برای سرمایهگذاری در آموزشهای فنی و حرفهای و ارتقاء توانمندیهای نیروی کار در استان خوزستان است. و با راهاندازی این مراکز، شاغلین میتوانند در محیطی نزدیک به صنعت، مهارتهای عملی و تخصصی را فرا گرفته و به توسعه اقتصادی و صنعتی استان کمک کنند.
بر اساس این گزارش، شرکت در کارگروه توسعه مهارت استان خوزستان، بازدید از مجتمع آموزش علوم وفنون نفت، مراکز آموزشی اهواز، اداره سنجش استان، افتتاح مرکز جوار بین کارگاهی هواپیمایی کارون، کارگاه مشارکتی پهباد و کولرهایVRF بر اساس تکنولوژی جدید، باشگاه ورزشی کارکنان، مرکز جوار کارگاهی صنعت آب و برق خوزستان، مرکز جوار بینکارگاهی تخصصی فناوری خودروهای خارجی، مرکز جوار بین کارگاهی تخصصی مونتاژ مانیتور، لپ تاپ شرکت اروند رایانه پارس، شرکت در جلسه شورای اداری و آموزشی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان و برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مرکزخوزستان، دیدار با رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی خوزستان و حضور در جلسه با اتاق بازرگانی و اصناف شهرستان آبادان از برنامه های ششمین سفر معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشوز به استان خوزستان می باشد.
نظر دهید