معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
فاصله زیاد بین تحصیلات عالی و مهارتهای پایه یکی از چالشهای اصلی در ورود فارغالتحصیلان به بازار میباشد/ ضرورت تربیت نیروی انسانی در راستای تغییرات دنیای کار
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، کارگروه توسعه مهارت منطقه آزاد اروند و آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری با حضور غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، سیدمحمد مولوی نماینده مردم آبادان، مصطفی مطورزاده نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین هادی زرشناس، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد و جمعی از مسئولان استانی خوزستان برگزار شد.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان داشت: فاصله زیاد بین تحصیلات عالی و مهارتهای پایه یکی از چالشهای اصلی در ورود فارغالتحصیلان به بازار میباشد
غلامحسین محمدی با تأکید بر اهمیت مهارتآموزی به عنوان یک نیاز اساسی در بازار کار، گفت: تربیت نیروی کار ماهر و متخصص در راستای تغییرات سریع دنیای کار ضروری است.
وی با اشاره به مشاغل جدیدی که در آینده به وجود خواهند آمد، افزود: مشاغلی مانند متخصصان هوش مصنوعی، مهندسان روباتیک و تحلیلگران داده از جمله نیازهای آینده بازار کار به شمار میروند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشورایجاد مراکز مهارتی با مشارکت فعالین اقتصادی و به صورت هیأت امنائی را یکی از راهکارهای تحولی در تربیت نیروی کار ماهر و متناسب با نیازهای بازار با توجه به زیست بوم اشتغال جغرافیایی برشمرد.
بر اساس این گزارش، توسعه زیرساختهای آموزشی نیز یکی دیگر از موضوعات مورد بحث بود و نمایندگان حاضر در جلسه بر لزوم نوسازی و بهبود کیفیت زیرساختهای آموزشی تأکید کردند و خواستار همکاری بین دولت و بخش خصوصی شدند.
در پایان، نمایندگان بر اهمیت همکاری بین نهادهای آموزشی، دولت و بخش خصوصی و ایجاد یک نهضت مهارتآموزی در کشور تأکید کردند تا جوانان بتوانند با مهارتهای لازم وارد بازار کار شوند و به توسعه اقتصادی کشور بپردازند.
شایان ذکر است در پایان این کارگروه تفاهمنامه همکاری سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور و سازمان منطقه آزاد اروند به امضاء غلامحسین محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشورو حجت الاسلام والمسلمین هادی زرشناس معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد رسید.
نظر دهید