در همایش روابط عمومی با رویکرد جدید رسانه در سیستان و بلوچستان بیان شد:
تعامل و ارتباط دو سویه با جامعه و استفاده از نظرات مردم در فضای گفتگو باعث بهبود عملکرد می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای به نقل از اداره کل سیستان و بلوچستان، مدیرکل دفتر ریاست، حقوقی، روابط عمومی و امور بین الملل، تغییر رویکرد آموزش فنی و حرفهای کشور را موجب توسعه و رونق مهارت آموزی مراکز و کارگاه های آموزشی بدون ایجاد هزینه برای دولت عنوان کرد.
«سیدمازیارعلوی»، رویکرد جدید سازمان را استفاده از ظرفیت نیروهای انسانی درون سازمانی در قسمت های مختلف دانست و بیان داشت: تعامل و ارتباط دو سویه با جامعه و استفاده از نظرات مردم در فضای گفتگو باعث بهبود عملکرد می شود.
در ادامه «غلامرضا نجفی» معاون روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای تولید محتوای هدف دار را با اهمیت عنوان کرد و افزود:جهاد تبیین با خدمت به مردم و رفع نیازشان میسر است و این خدمات با اطلاع رسانی روابط عمومی در ابعاد مختلف کارآمدی آموزش فنی و حرفه ای را نشان می دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در این همایش به اهمیت ترویج فرهنگ مهارت آموزی اشاره کرد و گفت:استان سیستان و بلوچستان دارای جوانترین بافت جمعیت است که از این ظرفیت با مهارت آموزی می توان در راستای جهش تولید استفاده کرد.
«جلیل شهریاری» شغل های کاذب در استان و مدرک گرایی در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی را از موانع اشتغال مبتنی بر مهارت در استان برشمرد و افزود: نقش روابط عمومی در ترویج فرهنگ مهارت آموزی بسیار تاثیر گذار است و در مجموعه آموزش فنی و حرفه ا ی استان تمامی کارکنان اعم از رئیس مرکز، مربی و سایر کارکنان به گونه ای در اشاعه فرهنگ مهارت آموزی سهیم هستند.
بر اساس این گزارش، پایان همایش از کارشناسان روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای استان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
نظر دهید