شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1401/09/09 - 09:27
  • - تعداد بازدید: 845
  • - تعداد بازدیدکننده: 834
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای نخستین بار؛

طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آماده ارائه در صحن مجلس شورای اسلامی شد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از تدوین طرح اساسنامه این سازمان در مجلس شورای اسلامی پیرو نشست های متعدد با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مبنی خبر داد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از تدوین طرح اساسنامه این سازمان در مجلس شورای اسلامی پیرو نشست های متعدد با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مبنی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» با اشاره به آخرین نشست مشترک با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مرکز تخصصی فناوری خودرو 9 دی، بیان داشت: اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، پیرو تأکید اعضای کمیسیون مبنی بر ضرورت تدوین اساسنامه و در نظر گرفتن نظرات خبرگان و صاحب نظران، تدوین شد.

وی تصریح کرد: اصلاح ساختار سازمان آموزش فنی و حرفه ای از سطح ستاد تا شهرستان ها، رتبه بندی و طراحی مسیر  شغلی مربیان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای هیأت امنائی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه های آزاد، پیش بینی اختصاص مجدد 2 درصد از درآمد حاصله از اجرای قانون کار آموزی، اصلاح ساعات کاری مربیان، راه اندازی شورای مهارت در تمامی استان ها به صورت رسمی و دارای قانون مشخص و ... از موارد مطروحه در این اساسنامه می باشد.

 معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: با توجه پیگیری های مکرر و مطرح کردن مشکلات معیشتی و رفاهی کارکنان ساعی و خدوم، چالش های قانونی و مشکلات منابع درآمدی و مالی، ساختاری و ... این سازمان با نمایندگان مردم شریف در مجلس شورای اسلامی و پس از مشخص شدن ظرف زمانی از سوی اعضای ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی آموزش، تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی و پیرو جلسات مکرر با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و لحاظ شدن نظرات ، طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تدوین و از سوی نمایندگان پیشنهاد دهنده آماده ارائه در صحن مجلس می باشد.

وی با اشاره به 19 گروه هدف این سازمان، اذعان داشت: سازمان، متولی ارائه ی آموزش های غیررسمی مهارتی در دو بخش دولتی و خصوصی می باشد و 640 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، 5 هزار و چهارصد کارگاه آموزشی و حدود 12 هزار و 500 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد از ظرفیت های این مجموعه می باشد که با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه‌ماهر و گسترش چتر مهارتی به فعالیت مشغول می باشد.

وی با بیان اینکه مشکلات معیشتی کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای، سد راه برای انجام وظیفه نبوده است، افزود: ما مسئولیت اجتماعی و شرعی داریم که اجازه بی تفاوتی را نمی دهد.

بر اساس این گزارش، ضرورت تدوین اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و در نظر گرفتن طرح رتبه بندی مربیان، اهتمام کمیسیون آموزش بر مبنای مهارت آموزی، قانونگذاری جدید و تغییر ساختار برای چابک سازی مهارت آموزی در کشور، برگزاری جلسات شورای عالی مهارت آموزی به صورت منظم، عدم موازی کاری و هماهنگی ۱۳ نهاد فعال در زمینه آموزش های مهارتی، به روزرسانی قوانین و مقررات در زمینه مهارت آموزی برای افزایش آمار اشتغال در کشور، جبران کمبود اعتبارات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ویژه در قوانین بودجه و برنامه های توسعه و ... از موارد مطروحه در بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مرکز تخصصی فناوری خودرو 9 دی بود که طی جلسه ای باحضور حسین حق وردی (ناظر مجلس در شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی) پیشنهادات و موارد مصوب جلسه پیشین مورد بررسی و تأیید نهایی سازمان قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 93757
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب