شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1401/11/04 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 823
  • - تعداد بازدیدکننده: 818
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رشد ۴۰ درصدی ارائه آموزش های مهارتی نسبت به دوره مشابه سال گذشته

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از رشد 40 درصدی ارائه آموزش های مهارتی به 19 گروه مخاطب این سازمان در 9 ماه سال جاری نسبت به زمان مشابه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی به یک میلیون و 310 هزار نفر در 9 ماهه سال جاری، بیان داشت: 632 هزار نفر در بخش دولتی و 678 هزار نفر در بخش غیردولتی، موفق به کسب آموزش های مهارتی شدند.

وی تصریح کرد: در 9 ماهه سال جاری از دو میلیون و 92 هزار نفر سنجش مهارت به عمل آمده و یک میلیون و 800 هزار فقره گواهینامه مهارت نیز صادر شده است.

معاون وزیر با بیان اینکه گواهینامه های مهارت، معتبرترین مدرک مهارتی در سراسر کشور و در سطح بین المللی می‌باشد، افزود: گواهینامه های مذکور برای تمامی افراد، پس از کسب آموزش های مهارتی آموزش و شرکت در آزمون های سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای برای متقاضیان صادر خواهد شد.

وی ارائه آموزش های مهارتی کیفی، متناسب با نیاز بازار را  اولین گام در ارتقای اعتبار آزمون های سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای دانست و اذعان داشت: بهره گیری از آزمونگران خبره شاغل در بخش های مختلف، از دیگر مولفه های ارتقاء کیفیت در سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای می باشد و  از این رو 12 هزار و 506 آزمونگر عملی آموزش های فنی و حرفه ای، مورد بررسی و تعیین صلاحیت حرفه ای قرار گرفتند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، اعطای گواهینامه مهارت به کسی که شایستگی و صلاحیتش را ندارد، خیانت بزرگ در جنایات خواند و افزود: سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای، هماهنگ کننده و چرخه تضمین کیفیت فرآیند آموزش می باشد و گواهینامه های مهارت از سال 1391 با راه اندازی پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از حالت مقوایی با مهر برجسته خارج و به صورت اینترنتی صادر می شود.

وی از ایجاد 59 کارگاه سنجش عملی مهارت و 38 سایت آزمون الکترونیکی در سال جاری خبر داد و افزود: کارآموزان و متقاضیان دریافت گواهینامه های مهارت، می‌توانند پس از کسب مهارت لازم، طبق استانداردهای تدوین شده سازمان بین المللی کار و سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آزمون های هماهنگ و یا از طریق آزمون‌های تفاهم نامه اصناف، تفاهم نامه میراث فرهنگی، اتحادیه صنعت ساختمان و یا آزمون ادواری شرکت کرده و پس از اخذ نمره قبولی در آزمون کتبی و عملی این سازمان، نسبت به دریافت این گواهینامه ها اقدام کنند.

حسینی نیا، خاطرنشان کرد: از آنجایی که دانش و مهارت های فناوری اطلاعات در حال مبدل شدن به ابزار آموزشی است و اشتیاق کارآموزان برای استفاده از آموزش الکترونیک (e-learning) به دلیل عدم وجود محدودیت زمانی و مکانی افزایش یافته که این امکان در برگزاری آزمون الکترونیکی نیز وجود دارد.

به گفته وی، زمان فاصله آزمون تا صدور گواهینامه مهارت از 45 روز به 7 روز کاری کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان کسب و ارتقاء مهارت را موجب بالا رفتن کارآیی و کارآفرینی نیروی انسانی برای کمک به رشد اقتصادی و اشتغال در جهت بهبود کیفیت زندگی مردم برشمرد و گفت: رسیدن به این مهم، داشتن برنامه ای جامع، سنجیده، کارآمد و به روز را در حوزه سنجش می طلبد

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 95331
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب