شعار سال
شنبه 06 بهمن 1403
  • 1396/11/04 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 3729
  • - تعداد بازدیدکننده: 129
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبي خبر داد:

623 نفر در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی آموزش ديده اند

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبي از آموزش 623 نفر از متقاضیان در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی خبر داد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبي از آموزش 623 نفر از متقاضیان در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه خراسان جنوبی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اين استان با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال و طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار گفت: بعد از ابلاغ دستور العمل تعهدات استان خراسان جنوبي در راستاي اجراي طرح مهارت آموزي در محيط واقعي كار به میزان 560 نفر برنامه ریزی جهت اجرای آن در اين استان آغاز شد.


مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبي با اشاره به استقبال خوب از این طرح افزود: تاکنون 623 نفر شامل 497 نفر مرد و 126 نفر زن در این طرح شرکت نموده و در 352 واحد پذیرنده مشغول مهارت آموزی هستند.


خوش آیند از استقبال کارفرمایان از این طرح در استان خراسان جنوبي خبر داد و گفت: 352 واحد پذیرنده در 104 حرفه آموزشی از جمله تعمیر اتومبیل سواری، درب و پنجره سازی، آشپزی، پیرایشگر مردانه و زنانه، جوشکاری با قوس الکتریکی، کابینت ساز چوبی و ... در این طرح شرکت کرده اند.


وي با اشاره به اینکه تاکنون بیش از تعهد مصوب برای استان خراسان جنوبي آموزش برگزار شده گفت: بر اساس تعهدات، اداره كل آموزش فني وحرفه اي اين استان مکلف به جذب 560 نفر در این طرح می باشد که تاکنون 623 نفر جذب شده اند.


خوش آيند افزود: با توجه به استقبال از این طرح و تأثیر آن در اشتغال استان خراسان جنوبي این اداره کل تا پایان سال جاري این طرح را در اين استان اجرا خواهدكرد.


مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبي در تشریح این طرح افزود: مهارت آموزی در محیط واقعی یکی از روش‌های آموزش فنی و حرفه‌ای است که طی آن مهارت و شایستگی‌های مورد نیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی از مربی به مهارت آموز همزمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمت منتقل می‌شود.


وی با اشاره به پیشینه این طرح گفت: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به خصوص در صنایع دستی، کمک به بنگاه‌های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه‌های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت، استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.


شایان ذکر است سن افراد پذیرش شده از 15 تا 23 سال و از نظر تحصیلات 80درصد پایان دوره راهنمایی، 12 درصد دیپلم و باقی مانده دیپلم به بالا هستند.


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 72099
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب