شعار سال
دوشنبه 08 بهمن 1403
  • 1396/10/05 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 3485
  • - تعداد بازدیدکننده: 135
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر:

۳۰۰۰ مددجوی کمیته امداد استان بوشهر مهارت‌آموزی شدند

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با تاکید بر توانمندسازی مهارتی مددجویان این نهاد گفت: ۳هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر در ۹ ماه امسال آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در زمینه‌های پایدارسازی و توسعه طرح‌های اشتغال فرا گرفتند.

 


مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با تاکید بر توانمندسازی مهارتی مددجویان این نهاد گفت: ۳هزار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر در ۹ ماه امسال آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در زمینه‌های پایدارسازی و توسعه طرح‌های اشتغال فرا گرفتند.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، احمد لطفی در نشست بررسی اجرای طرح‌های مهارت‌آموزی در کمیته امداد استان بوشهر، با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان رویکرد اصلی این نهاد است، اظهار داشت: کمیته امداد تلاش می‌کند با ارائه آموزش و ایجاد فرصت‌های شغلی برای مددجویان تحت حمایت، آن‌ها را توانمند و به تدریج از چرخه حمایتی خارج  کند.


وی آموزش فنی و حرفه‌ای را گامی مهم برای اشتغال و خودکفایی مددجویان دانست و افزود: نخستین گام برای توانمندی اقتصادی مددجویان اشتغال است و آموزش فنی و حرفه‌ای زمینه ساز اشتغال پایدار خانوارهای تحت حمایت به شمار می‌آید.


لطفی، بیکاری را یکی از عوامل اصلی بروز فقر در بین اقشار کم درآمد جامعه دانست و تاکید کرد: نیاز مددجویان به اشتغال پایدار از یک طرف و کمبود مهارت و پیچیده بودن دانش فنی مشاغل سبب شده کمیته امداد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را برای مددجویان بیکار در اولویت برنامه‌های توانمندسازی خود قراردهد.


مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر از آموزش مهارتی بیش از 3 هزار مددجوی این نهاد خبرداد و خاطر نشان کرد:سه هزارمددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان بوشهر در 9 ماه امسال  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در زمینه‌های پایدارسازی و توسعه طرح‌های اشتغال فرا گرفتند.


وی با بیان اینکه از این تعداد 817 نفر در مراکز دولتی سازمان فنی و حرفه‌ای آموزش دیده‌اند تصریح کرد: در 9 ماه امسال 565 نفر در آموزشگاه‌های آزاد و یک‌هزار و 618 نفر دیگر در سایر مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای آموزش‌های لازم را فرار گرفته‌اند.


لطفی با بیان اینکه این دوره‌های آموزشی در رشته‌های کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی، خدمات و فعالیت‌های صنعتی و معدنی بوده است گفت: بیش از 3 میلیارد ریال برای برگزاری این دوره‌ها هزینه شده است.


وی استعداد سنجی مددجویان، ارائه آموزش‌های تخصصی به آنها، اعطای تسهیلات اشتغال و سپس نظارت مستمر بر اجرای طرح‌های اشتغال را از جمله فرایند ایجاد فرصت‌های شغلی خانوارهای تحت حمایت عنوان کرد و افزود: این مددجویان پس از راه اندازی کسب و کار در رشته مورد نظر از سوی کمیته امداد حمایت و نظارت می‌شوند تا به خودکفایی اقتصادی کامل برسند و سپس از چرخه حمایتی خارج و افراد نیازمند دیگری جایگزین آن‌ها می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 71424
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب