شعار سال
چهارشنبه 03 بهمن 1403
  • 1397/05/07 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 2449
  • - تعداد بازدیدکننده: 153
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
همزمان با هفته ملی مهارت؛

کارگاه های UPVC و خانه هوشمند در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک شهرکرد افتتاح شد

کارگاه های UPVC و خانه هوشمند در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک شهرکرد همزمان با هفته ملی مهارت با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.


کارگاه های UPVC و خانه هوشمند در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره یک شهرکرد همزمان با هفته ملی مهارت با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.


به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، مراسم افتتاحیه کارگاه‌هایUPVC  و خانه هوشمند با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمود تقی پور، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون پژوهش دانشگاه شهرکرد در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شماره یک شهرکرد برگزار شد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان چهارمحال وبختیاری گفت: این کارگاه ها شامل؛ نخستین کارگاه درب و پنجره سازی UPVC)) و خانه های هوشمند (کارگاه الکترونیک) است.
محمود تقی پور افزود: این کارگاه ها تولید محور هستند و مربی با دریافت سفارش کار به هنرجویان آموزش ارائه می کند و با توجه به تولید محور بودن کارگاه ها علاوه بر تولید یک کالا به فروش و درآمدزایی هنرجویان نیز می پردازد.
وی گفت: برای تجهیز و راه اندازی این کارگاه ها بیش از 2 میلیارد ریال هزینه شده است، ضمن آنکه در کارگاه خانه هوشمند هنرجویان در خصوص نصب وسایل الکترونیکی و همچنین پردازش این وسایل بر روی گوشی های همراه آموزش داده می شود.
تقی پور در ادامه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 72 هزار نفر - ساعت دوره آموزش مهارتی ویژه روستاییان و عشایر در استان ارائه و طی همین مدت نیز بخش خصوصی نیز 253 هزار نفر - ساعت در 14 رشته و 54 حرفه آموزش داده است.
هم اکنون بیش از 190 آموزشگاه آزاد و مرکز دولتی در استان فعال است.


 


نبود مهارت از عوامل بیکاری است


محمود تقی‌پور در حاشیه افتتاح با اشاره به جمعیت فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاهی، گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل بیکاری در این قشر نبود مهارت و تفکر خانواده‌ها در راستای حرکت به سمت مدرک‌گرایی است.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه رسیدن به اشتغال پایدار مستلزم طی کردن یک فرآیند است، گفت: اگر دستگاه‌های اجرایی متولی اشتغال را قطعه‌های یک پازل در نظر بگیریم بایستی برای رسیدن به هدف این قطعه‌ها در کنار هم قرار بگیرد، در صورتی‌که این هم‌افزایی در بین فعالیت‌های بین بخشی وجود ندارد و به همین علت نتیجه فعالیت‌ها در جامعه مشاهده می‌شود.


 تقی‌پور با بیان اینکه باید در کشور به بحث‌های آموزش‌های توسعه‌ای پرداخته شود گفت: دنیای توسعه دنیایی است که فرزندان آن در مدارس و قبل از آن تحت آموزش‌های خلاقانه قرار گیرد.


خوش‌سیر در این آئین با بیان اینکه مشکل بیکاری بیش‌تر متوجه قشر تحصیلکرده جامعه است، گفت: نرخ بیکاری در افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند بسیار کم‌تر است، زیرا این افراد مهارت‌های آموزشی را به‌صورت عملی در محیط کار آموزش دیده‌اند.


 


 لزوم به‌روزرسانی دانش در دانشگاه‌ها بر اساس نیازهای جامعه


معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در دانشگاه‌ها، عنوان کرد: متأسفانه آمار فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه‌های ما بسیار بالا است، اما فارغ‌التحصیلان به‌علت عدم آشنایی با محیط کار فاقد مهارت لازم هستند.


وی در پایان گفت: بایستی دروس و رشته‌های دانشگاهی ما بر اساس نیازهای روز جامعه به‌روزرسانی شوند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 75001
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب