شعار سال
سه شنبه 02 بهمن 1403
  • 1397/09/03 - 13:52
  • - تعداد بازدید: 2623
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه های مهارت آموزی استان سیستان و بلوچستان با ارسال 3 کامیون تجهیزات کارگاهی تجهیز و به روز رسانی شد

حسب وعده معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اموزش فنی و حرفه ای کشور در سفر به استان سیستان و بلوچستان، کارگاه های مهارت آموزی استان سیستان و بلوچستان با ارسال 3 کامیون شامل 160 قلم تجهیزات کارگاهی تجهیز و به روزرسانی شد.


حسب وعده معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اموزش فنی و حرفه ای کشور در سفر به استان سیستان و بلوچستان، کارگاه های مهارت آموزی استان سیستان و بلوچستان با ارسال 3 کامیون شامل 160 قلم تجهیزات کارگاهی تجهیز و به روزرسانی شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان، مهندس نادر فخری،  معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سفر به استان سیستان و بلوچستان برای تجهیز و به روز رسانی کارگاه های آموزشی قول ارسال تجهیزات داده بود که این وعده با ارسال 3 کامیون تجهیزات کارگاهی شامل  160 قلم تجهیزات اعم از؛ موتورگیربکس، وسایل جوشکاری٬ کامپیوتر، برق، وسایل خوشخواب(جهت تجهیز خوابگاه های شبانه روزی)٬ اختصاص حدود ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار برای خرید تجهیزات کارگاهی و تعمیر کارگاه های آموزشی٬ پرداخت مطالبات پرسنلی تا پایان هفته اول آذر و... است.


بر اساس این گزارش، ارسال این تجهیزات در راستای بهینه سازی، نوسازی، کارگاه های مراکز استان سیستان و بلوچستان  علی رغم محدودیت های موجود در سازمان با نگاه ویژه معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و نیز معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در سفر استانی برای محرومیت زدایی از استان صورت گرفته است .


این گزارش می افزاید: به روز رسانی تجهیزات کارگاهی به عنوان اصلی ترین فعالیت های مراکز آموزش فنی و حرفه ای با هدف ارتقاء سطح کیفی آموزش های مهارتی بوده و گامی در راستای بسترسازی ایجاد اشتغال پایدار است.


رویکرد ریاست سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور آموزش همه جانبه و هدفمند از طریق ایجاد تحول در نحوه ارائه آموزش های مهارتی است و این مهم در کارآمدتر شدن آموزش های فنی و حرفه ای به طور ویژه اثرگذار است لذا ارسال تجهیزات به روز در همین راستا بوده است.


نگاه ویژه دکترپاک سرشت، معاون وزیر و رئیس سازمان، محرومیت زدایی از استان سیستان و بلوچستان با اتکا به توانمندی، قابلیت و ظرفیت های جوانان این استان است و ارتقاء کیفیت آموزش هاي مهارتي با به روزرسانی تجهیزات رسالت سازمان برای هموار کردن مسیر توسعه استان است چرا که اساسي ترين راه محروميت زدايي، آموزش مهارت برای شغل است.


گفتنی است، مجموعه آموزش فنی وحرفه ای استان قدردان پاسخگویی به موقع سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشوردر مطالبه گری های مالی، کارگاهی، وضعیت نیروی انسانی، راه اندازی خوابگاه های شبانه روزی و... هستند.


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 77314
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب