شعار سال
دوشنبه 24 دی 1403
  • 1401/03/10 - 13:06
  • - تعداد بازدید: 1305
  • - تعداد بازدیدکننده: 277
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

وزیر مردم: گسترش فرهنگ کار و مهارت امری معنوی و ضرورت ملی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر گسترش فرهنگ کار و مهارت به عنوان امری معنوی در اسلام و یک ضرورت ملی تأکید کرد.

 


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر گسترش فرهنگ کار و مهارت به عنوان امری معنوی در اسلام و یک ضرورت ملی تأکید کرد.  


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، حجت الله عبدالملکی با مهارت آموزی و توسعه آن در بخش کمی و کیفی برای ایجاد اشتغال در کشور را رکن اصلی دانست و گفت: وزارت مردم ۴ رکن اصلی اشتغال، آینده، رفاه و صیانت از اموال مردم را دستور کار دارد که متولی اشتغال را سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می دانیم.


وی با بیان اینکه مهارت مهمترین عنصر اشتغال پایدار است،  تصریح کرد: جهش مهارت در دو بعد کمی و کیفی نیاز امروز بازار کار و برون رفت از معضل بیکاری می باشد.


وزیر مردم، بیان داشت: دو مقوله فرهنگ کار و مهارت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که مهارت و گسترش فرهنگ آن در جامعه بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است که با تأمین نیروی کار ماهر می توان به این مهم دست یافت.


وی مهارت آموزی در محیط کار واقعی را با هدف ایجاد اشتغال، از تأکیدات مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: تحقق این مهم، مسبب خشنودی رهبر معظم انقلاب خواهد شد.


 عبدالملکی مهمترین عامل بیکاری در جامعه را کمبود نیروی ماهر عنوان و تصریح کرد: رفع این چالش متوجه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است و تاکنون این سازمان فعالیت های قابل قبولی از جمله اعطای مجوز سه روزه آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد، راه اندازی مراکز جوار کارگاهی و تعامل با اصناف داشته است.


آموزش مهارت به دانشجویان در طول دوران تحصیل بسیار مهم و فرصتی گران بها  است


وی با اشاره به اهمیت راهبردی آموزش های مهارتی دانشگاهی و آکادمیک و فرصتی گران بها در طول تحصیل دانشجویان، آن را از مواردی دانست که با محوریت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و هم افزایی دستگاه های اجرایی به ویژه دانشگاه های فنی و دانشگاه آزاد اسلامی باید محقق شود.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان داشت: مشاغل آینده و آینده پژوهی مشاغل با تکیه بر آموزش های دانش بنیان از دیگر مواردی است که باید در اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور باشد.


* اهتمام ویژه به توسعه آموزش های مهارتی در حوزه مشاغل خانگی


عبدالملکی توسعه مشاغل خانگی، پشتیبانی مالی و بازار یابی برای محصولات آن را از دیگر مواردی برشمرد که نیاز مبرم به مهارت آموزی دارد و هدایت این گروه مخاطب هم مستقیماً بر عهده سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.


وزیر مردم در خصوص وضعیت رفاهی و حقوقی همکاران در سازمان آموزش فنی و حرفه ای، خاطرنشان کرد: به مشکلات همکارانمان واقفیم و در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری پیش بینی هایی شده است که کم و کیف آن اعلام خواهد شد.


وی بر تأکید بر فراگیری مهارت های نرم، در راستای آینده پژوهی برای مشاغل آینده، گفت: به موازات آموزش سایر مهارت ها، آموزش مهارت های نرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


 غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه سخنان وزیر مردم، ضمن ابراز خرسندی از حضور ایشان در جمع فعالان حوزه مهارت آموزی کشور، اظهار داشت: میثاق می بندیم تا با تمام ظرفیت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در راه اعتلای نهضت مهارت آموزی در کشور قدم برداریم.


وزیر مردم در پایان سخنان خود در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور که به صورت وبیناری حضور داشت، از تمامی مدیران زیرمجموعه وزارت مردم برای حضور در همایش مدیران دعوت به عمل آورد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 91366
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب