نخستین مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد
نخستین مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شهید بهشتی با هدف ارتقای صلاحیت حرفه ای و توانمندسازی دانشجویان برای حضور فعال در فعالیت های مهارتی، مدیریتی، کارآفرینی و شکوفایی اقتصادی افتتاح شد.
نخستین مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شهید بهشتی با هدف ارتقای صلاحیت حرفه ای و توانمندسازی دانشجویان برای حضور فعال در فعالیت های مهارتی، مدیریتی، کارآفرینی و شکوفایی اقتصادی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران، رضا گرزین، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای این استان در مراسم افتتاح مرکز مذکور گفت: احراز شغل و کارآفرینی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با مهارت آموزی امکانپذیر می شود.
وی با اعلام این مطلب که مقوله بیکاری یک پدیده اجتماعی جهانی است، افزود: آسیب شناسی بیکاری دارای ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و یکی از عوامل مهم در بعد اجتماعی تمایل جوانان به داشتتن مدرک دانشگاهی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران بی سوادی مهارتی را مانعی در مسیر ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کار عنوان کرد و افزود: کسب آموزش های مهارتی و کارآفرینی در کنار علوم نظری در دانشگاه ها، با ایجاد اشتغال معیشت و روزی دانشجویان و فارغ التحصیلان را تأمین می کند.
وی با تأکید بر افزایش توشه مهارتی دانشجویان در دانشگاه ها، تصریح کرد: کسب مهارت های فنی و حرفه ای آینده شغلی فارغ التحصیلان دانشگاهی را تضمین می کند و در جامعه کمتر افرادی یافت می شود که با داشتن مهارت دغدغه ای برای ورود به بازار کار و اشتغال را داشته باشند و همچنین داشتن مهارت کافی نیست ضروری است مهارت ها مورد نیاز بازار کار باشد.
وی اولویت ارائه آموزش ها را متناسب با نیاز بازار کار و آمادگی شغلی دانست و تأکید کرد: باید از مهارت آموزی برای برون رفت معضل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان بهره بگیریم.
گرزین با تأکید بر اهمیت مهارت های نرم در کنار مهارت های فنی برای احراز شغل، گفت: در حقیقت مهارت های نرم همان چیزی است که مهارت های فنی را همراهی می کند و به مهارت آموزان کمک می کند تا حداکثر بهره را از تخصص فنی خود در راستای احراز شغل و کارآفرینی ببرند.
اصغر واعظی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در آیین افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در این دانشگاه مهارت را حلقه ی مفقوده بین دانشگاهیان، جامعه و بازار کسب و کار دانست و گفت: این دانشگاه با داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری می تواند کمک شایانی به توسعه امر مهارت آموزی در بین دانشجویان و حتی فارغ التحصیلان داشته باشد.
واعظی با اشاره به نسل های مختلف دانشگاه، گفت: با اجرای طرح مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی به دنبال چالش محور و پروژه محور کردن دانشگاه هستیم تا احراز شغل و کارآفرینی فارغ التحصیلان مهیا شود.
وی معضل بیکاری را معضلی تلخ بر چهره ی کشور عنوان کرد و افزود: تلاش می شود با بهره گیری از تجارب سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و تمام ظرفیت های علمی و فنی دانشگاه بتوانیم گام مؤثری در جهت شکوفایی اقتصادی کشور و رفع معضل بیکاری جوانان برداریم.
نظر دهید