شعار سال
دوشنبه 28 آبان 1403
  • 1399/03/18 - 10:55
  • - تعداد بازدید: 2640
  • - تعداد بازدیدکننده: 215
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
علی اوسط هاشمی:

مهارت، گمشده ما در گفتمان مدیران است

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در مراسم انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری «مهارت» را گمشده در گفتمان مدیران دانست.


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در مراسم انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری «مهارت» را گمشده در گفتمان مدیران دانست.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه همکاری آموزشی خرداد ماه سال جاری منعقد شد.


بنا براین گزارش، هاشمی با تأکید بر اینکه این تفاهم‌نامه می تواند زمینه ای برای پایداری روابط مهارتی در کشور باشد، گفت: به نظر می رسد کشورهایی مانند ایران که غنی از منابع طبیعی نظیر نفت، گاز بوده اند، نیاز به توسعه سرمایه انسانی را کمتر احساس کرده‌اند لذا توسعه و کثرت فضای آموزشی و تربیت نیروی انسانی و تربیت نیروی توانمند و با مهارت در کشور برای توسعه ضروری است.


به جامعه با مهارت و نه تنها نخبه گرا می اندیشیم


هاشمی افزود: ضامن اساس توسعه کشور ملت با مهارت و توانمند است و متأسفانه  مهارت گمشده ما در گفتمان مدیران کشور ماست.


وی ادامه داد: دانش، زایش مهارت است و اگر قرار است بر پایه مشارکت ملت به خلاقیت روی بیاوریم، اساس بر مهارت آموزی است.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور  بیان کرد: اگر استان هایی مانند یزد، کرمان، شیراز و تبریز اکنون قطب گردشگری کشور هستند و وزن اجتماعی گردشگری بالایی دارند حاصل مهارت است و ارزش و اصالت مهارت در کشور ایران به خوبی هویدا است.


هاشمی ادامه داد منطبق با وزن مهارت در تاریخ کشورمان به ارتقای آن می اندیشیم و اساس ثروت در جامعه بر پایه آموزش راهبردی، هدف مند و مهارت گرا استوار است.


جهش تولید بدون مهارت معنا ندارد


معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان تصریح کرد: جامعه فعال و ماهر می تواند پشتوانه تولید پایدار، ثروت زا و قدرت زا باشد و این برهه زمانی فرصت مناسبی است که با درک درست از ارزش مهارت زمینه را برای جهش مهارت فراهم کنیم.


معاون وزیرتعاون در ادامه، بیان کرد: جامعه مهارتی وحدت آور و ضامن امنیت است و این تنها منحصر به مهارت های فنی نیست و مهارت در همه ابعاد فرهنگی را نیز در بر می گیرد.


وی در ادامه سخنان خود، با اشاره به ارزش جهانی گواهی نامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: گواهی نامه های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور سرمایه ملی با برد جهانی و توافق شده با جامعه جهانی است.


هاشمی بیان کرد: افراد دارای صلاحیت حرفه ای و گواهینامه مهارت با عزت به شغل دست می یابند زیرا گواهینامه‌ای مهارتی و جهان شمول دارند و از این رو معتقدم سرریز نیروی کار کشورمان باید به سوق دادن مهارت به کشورهای همسایه بیندیشد.


به تکثر و تنوع و قدرت اشتغال زایی مهارت  در بازار جهان فکر می کنیم


معاو وزیر کار در ادامه، از کارگاه‌ها و مرکز تربیت مربی سرمایه ای به عنوان سرمایه ای نام برد که می تواند در اختیار مراکز نوآوری، رشد و پارک های علم و فناوری قرار گیرد.


وی به ضرورت «توسعه مهارت» در جامعه به عنوان یک «فرهنگ» تأکید کرد.


شایان ذکر است، تفاهم نامه همکاری دو طرف با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، توانمندسازی و توسعه زیست­بوم، نوآوری و کارآفرینی، افزایش سطح پویایی و توانمندی نیروی انسانی در حوزه کسب و کارهای نوین بین دو دستگاه منقعد شد.


 


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 83726
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب